Tato sluchátka eliminují při redukci okolního hluku specifické nepříjemné syčení

 
Další 1 fotografie v galerii
Bose Noise Canceling Headphones 700 podporují všechny běžně rozšířené asistenty / BaSys
Na tuzemském trhu se již během léta objeví nový model sluchátek s aktivním potlačením okolních ruchů s označením Bose Noise Cancelling Headphones 700. Tato sluchátka využívají novou generaci aktivního potlačení okolních zvuků a přidávají několik dalších technologií.

U nových sluchátek byl zásadně přepracován způsob zpracování audio signálu. Sluchátka využívají celkově 8 mikrofonů s tím, že 6 jich monitoruje nežádoucí okolní zvuky ze všech stran pro jejich efektivní potlačení.

Dva z nich se současně spojují se zbývajícími dvěma mikrofony a společně izolují hlas uživatele tak, aby byl optimálně srozumitelný při handsfree telefonování i diktování příkazů digitálnímu asistentovi i ve velmi hlučném prostředí.

Použitá elektronika eliminuje při redukci okolního hluku specifické „syčení“ známé z jiných sluchátek a úroveň odrušení lze jednoduše a intuitivně nastavovat tak, abyste během okamžiku plně vnímali konverzaci v případě, kdy na vás někdo promluví, a v další chvilce se opět ponořili do ticha nebo si vytvořili optimální podmínky pro poslech hudby i na rušné ulici.

Bose Noise Canceling Headphones 700 podporují všechny běžně rozšířené asistenty, jako Siri, Google Assistant i Amazon Alexa.

Sluchátka Bose Noise Canceling Headphones 700 budou v prodeji současně se stávajícím modelem Bose QuietComfort 35 II a jejich cena bude cca 10 000 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama