Na český trh přichází chytré hodinky s vlastní SIM kartou i GPS modulem

 
Další 2 fotografie v galerii
Hodinky mají slot pro vlastní SIM kartu a mohou tak fungovat zcela samostatně / Evolveo
Nové chytré hodinky Evolveo SportWatch M1S jsou skutečně praktické, mají totiž integrovaný slot pro vlastní SIM kartu. Navíc umí pracovat i s klonem stávající SIM karty vašeho telefonu a bez problémů tak můžete vyřizovat telefonní hovory nebo SMS zprávy.

Novinka disponuje i integrovaným GPS modulem, měřením tepové frekvence, výškoměrem, kompasem, předpovědí počasí, navíc vše bude i v češtině. Chytré hodinky SportWatch M1S mohou spolupracovat s vaším chytrým telefonem, mohou však také pracovat zcela samostatně.

Hodinky mají sportovní design v černé barvě a určitě nepřehlédnete velký barevný IPS dotykový displej s průměrem 3,3 cm. Vzhled displeje lze měnit a vybírat ze šesti přednastavených vzhledů ciferníku. Snadné ovládání umožní nejen plně využívat jednotlivé sportovní režimy, ale také ovládat spárovaný telefon, přijímat a vyřizovat telefonní hovory a SMS zprávy.

Jak jsme se již zmínili, tak hodinky mají slot pro vlastní SIM kartu a mohou pracovat zcela samostatně bez propojení s chytrým telefonem. Do slotu lze umísti i klon vaší stávající SIM karty a nemusíte tak mít svůj telefon u sebe. Telefon pak stačí přepnout do režimu „letadlo“ a jen s hodinkami vyrazit ven. SportWatch M1S váš telefon plně nahradí.

Hodinky umožňují sledovat vaše celodenní aktivity jako je výpočet spálených kalorií, pomocí krokoměru ušlou vzdálenost a průměrné tempo, v noci měření kvalitu spánku. Ve sportovním režimu využijete funkce měření tepu, výpočet aerobní zóny, trasování pohybu nebo třeba přehledné statistiky za všechny jednotlivé aktivity až rok zpětně.

Mobilní aplikace Evolveo Fit nabízí řadu praktických funkcí pro spolupráci hodinek s chytrým telefonem. Můžete například nastavit jaké notifikace budete chtít na hodinkách vidět, například zprávy z Messengeru nebo WhatsApp. Chytré sportovní hodinky SportWatch M1S jsou již v prodeji za 2 490 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama