Vyhrajte v soutěži Huawei InFocus 10 000 eur za vaše fotografie ze smartphonu

Soutěžní fotografie budou prezentovány na speciální webové stránce / Pixabay
Zachycení výjimečných okamžiků nebo krásy si v dnešní době už nevyžaduje drahou techniku ​​ani vybavení. Vše, co potřebujete, je smysl pro detaily a dobře fungující smartphone.

Cílem soutěže Huawei InFocus je nejen upozornit na stále rostoucí oblibu mobilních fotek, ale zároveň také objevit talentované fotografy, kteří ke zhotovování zdařilých snímků používají právě smartphony.

Organizátoři upozorňují, že soutěžit můžete hned v šesti kategoriích, zaměřených na posouvání hranic vizuálních zážitků: #Emotion Tag (vyjádření emocí prostřednictvím fotografie), Faces (experimentování s identitou a silou portrétní fotografie), Hello, Life! (sdílení emocí a inspirace z každodenních zážitků), Going the Distance (objevování nových míst a zážitků s využitím nových funkcí mobilního fotoaparátu, jako jsou teleobjektiv, super širokoúhlý snímač nebo makro fotografie), Storyboard (vyprávění příběhu v 9 snímcích, mřížka fotografií, která zachycuje poutavý příběh) a Video kategorie: Life Now (zachycení příběhu na videu s délkou max. 30 sekund).

Soutěžní fotografie budou prezentovány na speciální webové stránce. Tam bude moci pro svůj oblíbený snímek hlasovat každý návštěvník, včetně účastníků soutěže. Hlasování potrvá do 18. srpna 2019.

V další fázi budou nejlepší příspěvky hodnoceny vybranou porotou složenou z odborníků a uznávaných fotografů (například Marcin Tyszka, známý polský fashion fotograf, spolupracující s nejuznávanější světovými módními časopisy nebo dánský fotograf celebrit Nikolaj Thaning Rentzmann či fotografka na volné noze a cestovatelka Emma Svensson).

Na vítěze hlavní ceny (Grand Prix) čeká notebook Huawei MateBook 13, inteligentní hodinky Watch GT a finanční odměna 10 000 EUR.

Mohlo by vás zajímat

Reklama