Nové odolné paměťové karty jsou vhodné i pro kamery v automobilech

Karty jsou voděodolné a vydrží nechtěný náraz nebo rentgenování / ADATA
MicroSDXC/SDHC UHS-I karty společnosti ADATA Technology se kromě vyšší odolnosti vyznačují také parametrem Video Speed Class 30 (V30), což znamená, že jsou přímo navrženy pro nepřetržité nahrávání videa a jeho neustálé přemazávání. Jsou tak ideální pro kamery v automobilech nebo v bezpečnostních systémech.

Díky hodnocení Application Performance Class 2 (A2) nabídnou nové paměťové karty vyšší rychlosti také při jakémkoliv jiném využití. Navíc jsou voděodolné, nárazuvzdorné, odolné proti výbojům statické elektřiny a snesou také rentgenové záření.

Při návrhu karet Premier Pro microSDXC/SDHC UHS-I byly využity speciální NAND Flash čipy, takže karty vydrží až 40 000 hodin nahrávání HD videa. Ať už jde o neškodný ťukanec na parkovišti zaznamenaný automobilovou kamerou, vloupání natočené kamerou v domácím bezpečnostním systému nebo prostě jen video z dovolené, všechno je bezpečně zaznamenáno.

Díky využívání opravného kódu mohou karty detekovat a opravit větší množství chyb v datech než kdykoliv dříve. Kromě toho jsou voděodolné (přežijí ponoření do hloubky 1 m po dobu 30 min), vydrží i nechtěný náraz nebo rentgenování (splňují normu ISO7816-1), odolají také výbojům statické elektřiny (prošly testováním elektromagnetické kompatibility podle normy IEC61000-4-2), i extrémním teplotám (pracují správně v rozmezí od -25 °C do 85 C°).

Paměťové karty ADATA Premier Pro microSDXC/SDHC UHS-I jsou v prodeji v kapacitách od 32 GB do 256 GB. Díky tomu na ně lze uložit tisíce fotek a desítky hodin záznamů v rozlišení full HD, ať už je vytvoří mobilní telefon, kamera v autě nebo v bezpečnostním systému.  

Mohlo by vás zajímat

Reklama