Cenově dostupná tenká televize bez rámečku nabízí rozlišení Ultra HD

Modelová řada EP68 využívá Dolby Atmos s detailním zvukem / TCL
Na tuzemském trhu se objevila nová produktová řada televizí EP68, jež nabízí kvalitu obrazu 4K HDR PRO: jednoduše čtyřikrát více pixelů pro čtyřikrát více detailů. Rozlišení Ultra HD (3840 x 2160) je totiž čtyřikrát větší než Full HD.

Nejnovější standard pro digitální soubory v rozlišení 4K UHD je HDR (High Dynamic Range), který výrazně rozšiřuje rozsah kontrastu a podání barev. HDR PRO ve spojení s funkcí Wide Color Gamut zvyšuje v případě EP68 zážitek ze standardu HDR a zajištuje bohatší a čistější barvy. Funkce Dolby Vision a HDR10+ přinášejí navíc vylepšený jas, sytou černou a vylepšený kontrast. 

Uživatel pak vnímá mnohem více detailů, aniž by některý promeškal. Modelová řada EP68 se vyznačuje nejnovějšími standardy HDR (HDR 10/HDR HLG/HDR 10+/Dolby Vision), a tak bez ohledu na zdroj obrazu (televizní vysílání, streamování videa aj.) si může uživatel vychutnat přednosti rozlišení 4K HDR s vylepšeným kontrastem, barvami a spoustou detailů. 

Díky systému Android 9.0 a funkci "Okamžité zapnutí" (nutno nastavit v Předvolby zařízení – Napájení – Okamžité zapnutí) se televize rychle spouští, rychlé je pak i přepínání mezi televizními programy a dalšími aplikacemi. Spotřeba v režimu Stand-by je pouhých 0,29 W.

Modelová řada EP68 využívá Dolby Atmos s detailním zvukem. Dolby Atmos realisticky zachycuje pohyb každého objektu a zajišťuje šíření precizního zvuku kolem posluchače, který pak bude zcela vtažen do děje.

Produktová řada TCL EP68 je lokalizovaná pro český trh a mimo jiné podporuje formát vysílání DVB-T2. Na výběr jsou uhlopříčky 50", 55" a 65". Ceny začínají na 12 990 Kč pro uhlopříčku 50″ (50EP680) a končí na 20 990 Kč pro uhlopříčku 65″ (65EP680).

Mohlo by vás zajímat

Reklama