Nejlepším stereo repro systémem roku je výkonná třípásmová policová soustava NAVIS ARB-51

Basové měniče zásobuje zesilovač výkonem 160 W / ELAC
Série NAVIS vyniká třemi vestavěnými analogovými zesilovači s tím, že každý z nich je speciálně navržen na míru daného reproduktoru a dodává signál konkrétnímu frekvenčnímu pásmu.

Aktivním stereo repro systémem sezóny 2019-2020 je podle uznávané poroty EISA výkonná třípásmová policová reprosoustava ELAC NAVIS ARB-51.

Díky aktivnímu provedení s vestavěnými zesilovači je NAVIS ARB-51 ideálním univerzálním a designovým řešením domácího ozvučení. Reprosoustavu lze připojit k libovolnému analogovému zdroji s možností plynulé regulace hlasitosti, jako je předzesilovač nebo jiný zdroj hudby s nejpoužívanějším linkovým audio výstupem (včetně mobilního telefonu či počítače).

Pomocí kabelů XLR je možné propojit NAVIS také s dalšími kvalitními audio komponenty. Basové měniče zásobuje zesilovač výkonem 160 W, 100 W je určeno středům a 40 W výškám. Celkových 300 W napájí jednotlivé sekce signálem s optimálními vlastnostmi bez zkreslení. 

Porota EISA označila soustavu NAVIS ARB-51 jako „brilantní“. Ocenila vlastní firemní měniče, integrované analogové výhybky a zesilovače. Výsledkem je dle hodnocení „pozoruhodná přesnost a čistota zvuku“.

Pokud připojí posluchač soustavu NAVIS přímo ke zdroji audio signálu, získá optimalizovaný kompaktní systém bez nutnosti instalace samostatně stojícího tradičního zesilovače. Naopak doplnění o malou jednotku Discovery Connect umožní zcela bezdrátový přenos signálu do reprosoustavy a rozšíří konektivitu o populární Bluetooth a AirPlay společně se Spotify.

Reprosoustavy NAVIS jsou na trhu dostupné v tradičním černém a bílém klavírním laku. Oceněná policová stereo sada je v prodeji za 52 000 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama