Bezdrátová myš Logitech G604 zvládne na jednu baterii až 240 hodin intenzivního hraní

 
Další 1 fotografie v galerii
Myš G604 je vybavena 15 programovatelnými ovládacími prvky / Logitech
Bezdrátová myš nové generace Logitech G604 Lightspeed má skutečně velkou výdrž baterie a byla navržena pro uživatele, kteří rádi hrají.

Myš G604 je vybavena bezdrátovou technologií Logitech G LIGHTSPEED, která umožňuje bezlagové ovládání, a optickým senzorem G HERO 16K, který snižuje spotřebu energie a zvyšuje přesnost polohování bez vyhlazování, filtrování nebo akcelerace.

Kromě toho mohou uživatelé stisknutím tlačítka přepnout z připojení LIGHTSPEED na Bluetooth a ovládat tak pomocí jedné myši dva různé počítače.

Jedna AA baterie vydrží až 240 hodin intenzivního hraní při použití bezdrátové technologie LIGHTSPEED a až 5,5 měsíce při použití Bluetooth. Konfigurovatelná myš G604 je vybavena 15 programovatelnými ovládacími prvky, velmi rychlým rolovacím kolečkem s duálním režimem a šesticí palcem ovladatelných tlačítek.

Novou myš G604 LIGHTSPEED lze naprogramovat pomocí herního softwaru Logitech G HUB. Tato chytrá herní utilita s čistým a moderním rozhraním umožňuje hráčům rychle vytvářet vlastní profily a upravovat funkce každého tlačítka myši.

Bezdrátová herní myš Logitech G604 LIGHTSPEED bude k dostání na tuzemském trhu ke konci září, a to za 2 769 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama