Nejrealističtější videohra současnosti: Nový letecký simulátor Microsoftu nabízí neuvěřitelné detaily

 
Další 3 fotografie v galerii
Cloudový systém Azure zajistí, že každý orientační bod je přesně na svém místě / Microsoft
Microsoft Flight Simulator byl poprvé vydán v roce 1982, ale verze 2020 používá moderní technologii. Vytáhne data z Bing Maps a vytvoří velmi realistické prostředí. Simulátor bude k dispozici příští rok nejprve pro PC a krátce poté se něj budou moci těšit i majitelé Xboxu.

S novým, neuvěřitelně podrobným, letovým simulátorem, který využívá satelitní mapy, budete moci létat kamkoli chcete. K dispozici budou živé informace z meteorologických stanic a více než 40 000 letišť po celém světě, přesné aktuální klimatické podmínky, a to včetně hurikánů.

Microsoft před pár dny představil nejnovější verzi svého leteckého simulátoru, který stahuje satelitní data z Bing Maps, aby vytvořil realistické prostředí a vzorce počasí. Uživatelé jednoduše nahrají svůj požadovaný cíl a pomocí navigačního systému mohou začít „realisticky“ trénovat - simulátor bude k dispozici v roce 2020 a krátce poté bude spuštěn pro Xbox.  

Simulátor umožňuje „pilotům“ sedět v realistickém kokpitu a díky tomu se naučí pracovat se skutečným letadlem. Vše je detailní a odpovídá skutečnosti, a to od světel letadel až po jejich široká těla a trysky. Můžete létat ve dne nebo v noci a čelit aktuálním a náročným povětrnostním podmínkám.

Hra byla poprvé vydána v roce 1982 a nabídla pilotům realistický tréninkový systém, který jim umožní prozkoumat svět, aniž by museli opustit svůj gauč. Poslední verze simulace byla vytvořena v roce 2014 - nyní však společnost Microsoft přepracovala hru pomocí nejnovějších technologií. 

Systém používá cloudový systém Azure, aby se ujistil, že každý orientační bod je přesný, každý mrakodrap na svém přesném místě a vše je dokonale zobrazeno. Microsoft se také spojil s Asobo Studio, což je firma, která stojí za závodní počítačovou hrou "FUEL" z roku 2009, která získala světový rekord zapsaný v Guinnessově knize za to, že má „největší hrací plochu v konzolové hře“.

Ve Flight Simulatoru technologie Asobo digitalizuje 509,9 milionu čtverečních kilometrů pozemků, památek a otevřeného moře. Hráči budou mít možnost vidět rozpis skutečných letů odlétajících a přilétajících na kterékoli letiště na světě a zažít přírodní katastrofy, ovšem z bezpečné digitální vzdálenosti.

 

Mohlo by vás zajímat

Reklama