NannyWatch A15: Dětská chůvička v hodinkách aneb klidné spaní pro rodiče

 
Další 2 fotografie v galerii
Dětskou jednotku můžete navíc připojit k powerbance / TrueLife
Nové hodinky TrueLife NannyWatch A15 zajistí, že vám neunikne ani jediný zvuk z dětského pokoje. Rodičovská jednotka je totiž integrována do hodinek, které máte stále na zápěstí. Dětskou jednotku umístíte k miminku.

Díky stabilnímu signálu, až 300 metrů dosahu, nočnímu vidění a monitoringu teploty v místnosti máte stálý přehled o svém dítěti a nic vám neunikne. 

Displej hodinek NannyWatch A15 je kvalitní i dostatečně velký, takže stále vidíte vše potřebné. Hodinky se snadno ovládají pomocí menu v češtině. Na hodinky je přenášena i informace o teplotě v místnosti, ve které se miminko nachází.

Nemusíte se tak obávat toho, že miminku bude zima nebo horko. Díky automatickému přepnutí chůvičky na noční vidění máte přehled o dítěti i po setmění a můžete tak děťátko sledovat ve dne i v noci. 

Pomocí obousměrného přenosu zvuku můžete plačící dítě, než k němu stačíte doběhnout, utišit vlastním hlasem i třeba z vedlejší místnosti. Zvuk je přenášen na dětskou jednotku, na které můžete miminku nechat přehrát i jednu z nabízených uklidňujících melodií.

Vestavěná baterie má dostatečnou kapacitu, aby zaručila hodinkám dlouhou výdrž. Pokud se rozhodnete vyrazit do přírody, ani tady vás sada dětské chůvičky TrueLife NannyWatch A15 nezklame. Dětskou jednotku můžete navíc připojit k powerbance a mít nad miminkem stále přehled, i když se vzdálíte.

Funkce Feed Alarm vám zase umožní nastavit si čas, kdy chcete své dítko nakrmit, hodinky vás pak na to včas upozorní. Chůvička TrueLife NannyWatch A15 je již na tuzemském trhu dostupná, a to za 5490 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama