Xenon 770 je hybridní herní myš s modulární konstrukcí

 
Další 1 fotografie v galerii
Xenon 770 má 14 programovatelných tlačítek v režimu MMO/RTS / Genesis
Nová modulární konstrukce umožňuje přizpůsobit myš Genesis Xenon 770 stylu hry. Díky odnímatelným bočním panelům je možné během několika sekund změnit počet bočních tlačítek, které jsou používány v MMO/RTS, nebo FPS hrách.

Myš Genesis Xenon 770 má optický snímač PAW3327, který poskytuje přesnost a rychlou odezvu v každém herním žánru. Snímač umožňuje nastavení rozlišení DPI v rozmezí od 200 do 10.200. Šest oblíbených úrovní DPI lze měnit za chodu pomocí tlačítka DPI.

Myš Xenon 770 má 14 programovatelných tlačítek v režimu MMO/RTS a 8 v režimu FPS s možností přiřazení libovolných funkcí a maker pomocí pokročilého softwaru. Díky vestavěné paměti si myš zapamatuje přiřazené funkce i po připojení k jinému počítači.

RGB podsvícení s efektem Prismo zadní části myši a podsvícení rolovacího kolečka a loga podkresluje její herní charakter a povedený vzhled. Pomocí softwaru uživatel jednoduše změní barvu z palety RGB, jakož i efekty podsvícení.

Tato myš má celkem čtyři odnímatelné boční panely, které pomocí silných magnetů umožňují změnu herního stylu i přizpůsobení tvaru pravé části myši dle vlastních preferencí. Díky tomuto řešení uživatel získává dvě myši v jedné, což šetří peníze a také čas, při změně na jiný herní žánr. Zdlouhavé odpojování kabelu při změně na jinou myš je minulostí, stačí vyměnit levou bočnici a pokračovat v nerušené zábavě.

Nová hybridní herní myš Genesis Xenon 770 je již v prodeji na tuzemském trhu, a to za 998 Kč (včetně DPH). 

 

Mohlo by vás zajímat

Reklama