27palcový monitor pro hráče s QHD rozlišením a HDR obrazem

Podpora AMD FreeSync 2 HDR přidává HDR mapování s nízkou latencí / AOC
Nový monitor AGON AG273QX přináší vše, co hráči FPS, MOBA nebo arkádových her potřebují – zejména rychlost a kvalitní obraz. Pro bezproblémové hraní nabízí model obnovovací frekvenci 165 Hz a dobu odezvy 1 ms.

Model AG273QX je vybaven 27” VA panelem s QHD (2560 x 1440 bodů) rozlišením a nativním kontrastem 3000:1. Navíc je monitor certifikován na VESA DisplayHDR 400, takže je schopen dosáhnout maximálního jasu až 400 nitů.

Monitor přesně zobrazuje HDR obsah, jako jsou jasné záblesky a exploze, případně proměnlivé stíny v tmavých herních světech. Podpora AMD FreeSync 2 HDR přidává HDR mapování s nízkou latencí a kompenzaci nízkého framerate (LFC) pro hraní bez trhání a sekání obrazu.

Tento plochý, tenký a ze tří stran bezrámečkový VA panel modelu AG273QX se ideálně hodí pro hráče, kteří preferují ploché monitory. Pro snadné přenášení je tento monitor vybaven praktickým držákem na stojanu, který umožňuje snadnou montáž, pouze na jedno kliknutí bez šroubování. Model AG273QX nabízí i dva zabudované držáky na sluchátka a Light FX nastavitelné RGB osvětlení na zadní straně.

Praktická je technologie AOC Shadow Control, která se dá nastavovat přímo v OSD menu a slouží pro rozsvícení temných oblastí nebo naopak ztmavení světlých oblastí v průběhu hry. Game Colour umožňuje zvyšovat a snižovat saturaci barev a odstíny šedé.

Uživatelé mohou využít tři přednastavené herní profily pro FPS, Racing a RTS hry a další tři si pak mohou nastavit dle svých preferencí. Nový AOC AGON AG273QX bude na trhu dostupný v listopadu 2019, a to za 13 099 Kč

Mohlo by vás zajímat

Reklama