Ojetiny se kupují na internetu, nové vozy ve vyvoněném showroomu? Ano i ne

 
Další 4 fotografie v galerii
Buďte nároční i při koupi ojetých vozů / EFS
Pryč jsou časy, kdy klienti kupovali ojeté vozy v autobazarech ověšených vlaječkami, kde na zaprášené udusané zemi postávaly ojetiny kdovíodkud a v kdovíjakém stavu. Obchod s ojetými vozy se přesunul na internet.

Nepřeberná nabídka vozů všech značek shromážděná na inzertních serverech dnes poskytuje mnohem snadnější cestu k ojetému automobilu. Vyberete si on-line, zjistíte, kam si pro vámi vybraný vůz zajet, a odpovídá-li vašim představám, máte hotovo. Ovšem, co když se po několika týdnech používání vozu realita vzdálí od vašich představ na míle daleko? Co když se objeví nečekané technické problémy a původní majitel vozu jen pokrčí rameny se slovy: „A co čekáte, když kupujete ojetinu?“

Můžete ale postupovat i jinak. Stejně jako při koupi nového vozu. I když kupujete ojeté auto, můžete si užít atmosféru navoněného showroomu, místa, kde se o vás postarají se vším všudy. Můžete se nechat obletovat prodejci, projet si několik modelů v testovacích jízdách, přijít k hotovému, co se týká zařizování přihlášení vozu, pojištění a financování. A hlavně, máte možnost dopřát si jistotu plnohodnotné záruky, prověřeného technického stavu vozidla, reálné servisní knížky… prostě můžete si dovolit být stejně náročný jako při koupi nového vozu.

Tyto možnosti nabízí jen několik málo prodejců ojetých vozů. Jedním z nich je program certifikovaných ojetých vozů Emil Frey Select. Provozuje Centrum ojetých vozů v pražské Kolbenově ulici, které si svým pojetím nezadá s prostředím srovnatelným s prodejem nových aut. Kromě široké nabídky dobře vybavených vozů je zde k dispozici i moderně zařízené místo pro detailní technickou kontrolu včetně zvedáků a diagnostiky. Profesionálně vyškolený personál vám kromě toho ochotně pomůže nejen při samotné koupi, ale i v oblasti financování či pojištění. Díky velké nabídce prověřených ojetých aut, která jsou také k dispozici pro okamžitou testovací jízdu, si u Emil Frey Select vybere každý, kdo nechce riskovat nepříjemnosti při koupi auta na internetu či v klasických bazarech.

Znamená to, že internet pro nákup ojetého vozu ztrácí význam? Ani zdaleka! Ojeté vozy se totiž stále vybírají na internetu, u Emil Frey Select se jedná o stránky emilfreyselect.cz, ovšem na rozdíl od jiných zdrojů, zde najdete přesné, 100% prověřené a aktuální informace a reálné fotografie. Vyberete-li si zde vůz, máte jistotu, že vaše představy se od reálu nevzdálí ani po měsících používání. Co říkáte třeba na vysoce žádané SUV Peugeot 3008 či 5008? U Emil Frey Select vás čeká bohatá nabídka vozů, se kterými odjedete ještě dnes.

Mohlo by vás zajímat

Reklama