Nejlehčí notebook na světě s 13,3” displejem a procesory Intel 10. generace

 
Další 1 fotografie v galerii
Přes ultra tenký design je zařízení vybaveno portem HDMI / Dynabook
Často při práci cestujete? Pak by vám nový notebook Portégé X30L-G s hmotností pouhých 870 gramů mohl přijít jako ideální řešení. Co novinka ještě nabízí?

Vývojáři navrhli nový model Portégé X30L-G tak, aby vyhovoval i vojenským standardům MIL-STD-810G a odolal extrémním podmínkám. Notebook byl podroben testům na pád, změny teplot, vlhkosti a prašné prostředí.

Provedené zkoušky prokázaly jeho celkovou odolnost vzhledem k zajištění náročných požadavků dnešních mobilních pracovníků. Jeho antireflexní 13” IGZO FHD LCD displej vyvinutý společností Sharp poskytuje při snížené spotřebě energie ve srovnání se standardním LCD vysoký jas 470 NIT.

Díky výdrži na baterie až 14,5 hodiny (s displejem IGZO) a funkci rychlého nabíjení, která zajišťuje 4hodinovou výdrž po pouhých 30 minutách nabíjení, se uživatelé nemusí na cestách obávat nečekaného přerušení práce.

Navzdory lehkému a kompaktnímu provedení nabízí Portégé X30L-G vysoký uživatelský komfort bez kompromisů. Nejnovější procesory Intel Core 10. generace a široký výběr úložišť SSD včetně SATA, rychlých PCIe disků a Intel Optane přispívá k tomu, že zvládnete všechny pracovní úkoly co nejrychleji.

Svižná operační paměť DDR4 RAM odpovídá nárokům dnešních firemních aplikací a čtečka Micro SD karet přidává další možnosti přenosného úložiště. Port USB Type-C umožňuje uživatelům nabíjet, připojovat se k displejům či přenášet data prostřednictvím jediného konektoru. Přes ultra tenký design je zařízení vybaveno portem HDMI v plné velikosti a dvěma porty USB 3.0, takže uživatelé nemusí myslet na to, aby s sebou měli neustále příslušné adaptéry.

Volitelná dokovací stanice USB-C naopak v kanceláři umožňuje okamžité připojení několika periferií jedním kabelem. Pokud jde o síťové připojení, nejnovější modul Intel 802.11ax (WiFi 6) + BT 5.0 WiFi podporuje vyšší rychlosti s větší šířkou pásma a port Gigabit-LAN umožňuje snadný a rychlý přístup k síťovým prostředkům v kanceláři. Model Dynabook Portégé X30L-G se objeví na trhu v polovině února 2020. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama