Praktické řešení pro domácí sítě s nejnovějšími technologiemi Wi-Fi Mesh a Wi-Fi 6

 
Další 1 fotografie v galerii
Kamery jsou navrženy tak, aby poskytovaly kvalitní dohled v různých prostředích / D-Link
Na veletrhu CES 2020 představil D-Link nejnovější přírůstky do svého síťového portfolia a zařízení pro videodohled, včetně nové generace kamer mydlink, které využívají technologii umělé inteligence.

Nové mydlink kamery jsou speciálně navrženy tak, aby poskytovaly vysoce kvalitní dohled v různých prostředích, a s detekcí využívající technologie AI a vzdáleného přístupu, kdykoliv a kdekoliv. Díky integrované interoperabilitě ekosystému mydlink jsou kompatibilní i s Google Assistant a Amazon Alexa.

Představeny byly na veletrhu i nové přírůstky do rodiny síťových mesh produktů, včetně Wi-Fi EasyMesh routerů, Wi-Fi síťových extenderů, routerů a Wi-Fi 6 extenderů, které poskytují vysokou propustnost, jakož i lepší podporu IoT a technologii Smart Home.

Pro inteligentní připojení s větším pokrytím byly speciálně navrženy gigabitový Wi-Fi router DIR-1950 MU-MIMO a inteligentní Wi-Fi 6 router DIR-X1560. Mezi novinkami je také oceňovaný síťový Wi-Fi systém COVR-1902 Whole Home Mesh, který se stal vítězem 2020 IoT Breakthrough Award.

S mobilní konektivitou 5G umožňují nejnovější produkty společnosti D-Link uživatelům zažít vysoké datové rychlosti doma, v kanceláři i na cestách. Zařízení DWR-2101 5G NR MiFi a outdoorová jednotka DWP-1020 5G NR získaly na veletrhu ocenění CES Innovation Award za rok 2020.

Mohlo by vás zajímat

Reklama