Inteligentní termostatické hlavice umí detekovat i otevřená okna

Jakmile se otevře okno, snímače na Inteligentní termostatické hlavici zaznamenají prudké snížení teploty / Netatmo
Inteligentní termostatické hlavice Netatmo jsou nyní vybaveny funkcí Detekování otevřeného okna umožňující vypnout vytápění místnosti při otevření okna, čímž šetří spotřebu energie.

Detekování otevřeného okna je nyní dostupné pro balíček Starter Pack – Inteligentní termostatické hlavice a Přídavné termostatické hlavice. 

Pomocí balíčku Starter Pack – Inteligentní termostatické hlavice mohou uživatelé ovládat teplotu ve svém bytě s ústředním topením. K dispozici je harmonogram vytápění pro každou místnost zvlášť, který je na míru přizpůsoben životnímu rytmu uživatele. Samozřejmostí je dálkové ovládání. Přídavné inteligentní termostatické hlavice, které doplňují balíček Starter Pack nebo Inteligentní termostat, umožňují individuálně ovládat každý radiátor, a ušetřit tak ještě více energie a zlepšit celkový komfort. 

Jakmile se otevře okno, snímače na Inteligentní termostatické hlavici zaznamenají prudké snížení teploty. Vytápění se tak automaticky vypne, aby se ušetřila energie. Na Termostatické hlavici a v aplikaci Energy se zobrazí piktogram, který informuje uživatele. 

Inteligentní termostatické hlavice vytápění místnosti opět spustí, jakmile zaznamenají zavření okna nebo pokud je okno otevřeno déle než 30 minut.

Pokud si to uživatel přeje, může ručním příkazem vytápění radiátorů jednorázově zachovat i při otevřeném okně. V aplikaci Energy stačí kliknout na tlačítko „Pokračovat ve vytápění“, čímž se zabrání jeho vypnutí. 

Uživatel má také možnost tuto funkci v aplikaci zcela deaktivovat, čímž radiátory budou pokračovat ve vytápění i při otevřeném okně. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama