Set top box nové generace nabízí kromě příjmu DVB-T2 i podporu YouTube

Televizní program je možné nahrávat v digitální kvalitě na externí disk / EVOLVEO
Právě v těchto dnech dochází k vypínání dalších vysílačů DVB-T, proto vás možná zaujme nový multimediální HD přijímač Omega II pro DVB-T2 s podporou YouTube a možností nahrávání i přehrávání multimediálních souborů přes připojené USB zařízení.

Omega II je set top box nové generace, který vám umožní snadný přechod na vysílání v novém formátu DVB-T2. Předností je snadná instalace i jednoduché ladění programů.

Přijímač s přehledným displejem je navíc vybaven mnoha multimediálními funkcemi a podporou přehrávání videa z kanálu YouTube. Omega II umožňuje nahrávat programy na připojené USB zařízení (flash disk nebo externí disk), případně z těchto paměťových zařízení multimediální soubory ve většině formátů přehrávat. Součástí dodávky je i chytrý dálkový ovladač, který umožňuje ovládat nejen samotný přijímač Omega II, ale také připojený televizor.

Televizní program je možné pomocí přijímače EVOLVEO Omega II nahrávat v digitální kvalitě na externí disk nebo jiné paměťové zařízení připojené přes USB port. Přijímač má podporou českého teletextu a Elektronického programového průvodce EPG.

Funkce TimeShift s přehledným českým rozhraním ovládání umožňuje naplánovat nahrávání zvoleného televizního pořadu i na dobu nepřítomnosti. Spotřeba přijímače v pohotovostním režimu je prakticky nulová, méně než 1 W.

Omega II vedle nahrávaní televizních pořadů umožňuje na připojeném televizoru i přehrávání většiny multimediálních souborů. Přehrávač podporuje většinu formátů, jak jsou MKV, DiVX, MPG, MP3, MOV nebo JPEG. Přehrávat videa, fotografie i hudební soubory na připojeném televizoru je možné z externího disku nebo USB flash disku. 

Novinka je již v základu vybavena LAN portem a WiFi adaptérem pro připojení do domácí sítě a pro přístup k internetu. EVOLVEO Omega II je již v prodeji, a to za 899 Kč.

 

Mohlo by vás zajímat

Reklama