Sluchátka Fidelio jsou určená náročnějším posluchačům

 
Další 1 fotografie v galerii
Sluchátka se šířkou přenášeného pásma od 5 Hz do 40 kHz / Philips
Sluchátka Fidelio X3 kombinují zvukovou přesnost s velkorysými basy a příjemným středním rozsahem, kde je důraz kladen na sevřený a hutný zvuk s oddělením nástrojů a hlasů, zatímco výšky jsou čisté, detailní a s vynikajícím rozsahem.

Vícevrstvé polymerní zvukové měniče – obsahující gelové náplně pro lepší tlumení – a výkonný neodymový systém umožňují rozšířit přirozené vysoké frekvence a přesnou prostorovou reprodukci.

Díky dvouvrstvým náušním skořepinám s novou vnitřní konstrukcí, která snižuje vibrace, jsou roviny reproduktorů Fidelio X3 nakloněny pod úhlem 15 stupňů, aby přesněji odpovídaly přirozenému tvaru ucha a zajistily, že hudba je směrována kolmo do ušního zvukovodu. 

Model Philips Fidelio X3 má zajímavý vzhled, který zaručuje také pohodlí posluchače. Lehký, ale pevný, tmavě saténový ocelový rám je potažen černou zodpovědně získávanou kůží Muirhead a silným plstěným obloukem spojujícím velké náušníky s obložením z paměťové pěny. To zaručuje pohodlí i při dlouhodobém poslechu.

Tato otevřená sluchátka mají místo tradičních mřížek na vnější straně sluchátek akusticky transparentní tkaninu Kvadrat. Ta snižuje hromadění tlaku vzduchu a nechtěné odrazy zvukových vln od zvukových měničů. 

Fidelio X3 splňuje podmínky HRA výjimečnou šířkou přenášeného pásma od 5 Hz do 40 kHz. Pro maximální výkon lze Fidelio X3 použít také ve vyváženém režimu, aby levý a pravý kanál byly lépe odděleny, čímž se sníží přeslechy, a tím ještě více vynikne stereofonní efekt.

Se sluchátky je dodáván vyvážený kabel s kroucenými páry a s 2,5 mm konektorem TRRS pro připojení k audio zařízením s vysokým rozlišením (Hi-Res Audio).

Mohlo by vás zajímat

Reklama