Jak najít s novou aplikací restaurace, které dále fungují i v nouzovém stavu

Gastronomické provozovny nyní vydávají jídlo s sebou přes okénko / Pixabay
Nový vyhledávač má speciální funkcí zaměřenou na restaurace, které dále fungují i v nouzovém stavu. Díky tomu mohou lidé ve svém okolí snadno najít restaurace, které vydávají jídlo přes okénko a akceptují platbu eStravenkou.

Společnost Up Česká republika zároveň zkracuje proplácení stravenek restauračním zařízením na 3 dny, a to do konce dubna 2020.

Tato společnost chce těmito kroky především podpořit restauratéry a další gastronomické provozy, které nadále fungují. „K udržení podnikání drobných podnikatelů je při současné situaci cashflow ohromně důležité, proto jsme se rozhodli urychlit proces proplácení,“ říká Stéphane Nicoletti, generální ředitel společnosti Up České republika. Ta bude paušálně proplácet přijaté stravenky ve zkrácené lhůtě do 3 pracovních dnů od jejich obdržení. Zrychlený režim proplácení papírových stravenek Chèque Déjeuner bude platit do konce dubna 2020.  

Spuštěním vyhledávače chce vedle restauratérů společnost pomoci i zákazníkům, kteří nemají přehled o tom, které restaurace zavřely a které v omezeném režimu fungují. „Spuštění vyhledávače je jedním z kroků, kterými se v této nepřehledné době snažíme propojit nabídku restaurací a dalších zařízení s poptávkou zaměstnanců,“ říká Stéphane Nicoletti, generální ředitel společnosti Up České republika.

Gastronomické provozovny, které vydávají jídlo s sebou přes okénko, naleznou zákazníci na novém vyhledávači na webu Upcz.cz a v zákaznické zóně v aplikaci Můj Up.

Při vyhledávání stačí zatrhnout filtr „Fungujeme v době nouzového stavu“ a pak už jen zvolit požadovanou lokalitu. K vyhledávání lze využít také mapu provozoven. V současné době jsou zde evidovány stovky restauračních zařízení a gastronomických provozoven, každým dnem přitom přibývají další. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama