Nová řada televizorů Frame má vylepšený Režim umění

 
Další 2 fotografie v galerii
Rám obrazovky tvoří skutečná rámová konstrukce / Samsung
Zajímavý stylový televizor The Frame se dokáže změnit v obraz nebo fotografii a simuluje dokonce denní dobu, aby jeho osvětlení bylo co nejvíce přirozené. Nově i v úhlopříčkách 32“ a 75“.

Rok po premiéře přichází Samsung s novou modelovou řadou lifestylového televizoru The Frame, který se po vypnutí dokáže změnit v obraz.

Zajímavý design ve spojení s kvalitou obrazu, kterou zajišťuje technologie QLED, bude nově k dispozici v šesti různých velikostech úhlopříček obrazovky: 43“ (za 31 990 Kč), 50“ (za 34 990 Kč), 55“ (za 39 990 Kč), 65“ (za 54 990 Kč) a nově také 32“ (za 14 990 Kč) a 75“ (za 89 990 Kč). Do prodeje budou nové televizory The Frame postupně uváděny od dubna tohoto roku, pouze nejmenší verze 32“ přijde na trh začátkem června 2020.

Věrné zobrazení barev funguje díky technologii Quantum Dot, která dosahuje 100% objemu barev. Novinkou je podsvícení Dual LED, které využívá nejen studenou barvu LED diod, ale nově i teplou barvu. Díky ní mohou nabídnout vyšší jas a lepší barevný tón. Sluneční paprsky v obraze jsou jasnější a stíny temnější.

Oproti loňské řadě televizorů The Frame se podle výrobce zlepšil kontrast o 27 %. Lepší je úroveň černé při pozorování televizoru ze všech úhlů. Zobrazení obrazu je nyní mnohem bližší originálu díky černé, která je hlubší o 20 %. Oproti loňským modelům je k dispozici taky dvojnásobný počet možností passpartů, místo dvou rovnou čtyři. K loňským verzím Modern Mat a Shadowbox Mat přibyly Modern Matte Thin a Modern Matte Wide (moderní tenká a široká passaparta).

Televizor The Frame se odlišuje od ostatních modelů na první pohled. Rám obrazovky tvoří skutečná rámová konstrukce, jaká se používá k zarámování obrazů, která je navíc vyměnitelná. Můžete si vybrat ze čtyř barevných dekorů – hnědé, béžové, bílé a černé.

Cena vyměnitelného rámečku se navíc oproti loňském roku snížila, a to na 1 990 Kč u všech úhlopříček kromě nejmenší (rámeček pro The Frame 32“ vyjde na 1 790 Kč). Pokud vás omrzí jedna z barev, můžete ji vyměnit za jinou. Celá výměna přitom zabere jen několik sekund.

Mohlo by vás zajímat

Reklama