Dvoupásmový gigabitový router s podporou Wi-Fi 6 zrychlí vaši síť

 
Další 1 fotografie v galerii
Kapacita počtu koncových zařízení dále narůstá díky modulaci OFDMA / TP-Link
Nový router Archer AX50 disponuje podporou nejnovějšího standardu bezdrátového připojení Wi-Fi 6, či chcete-li 802.11ax, což znamená maximální rychlost připojení k internetu na úrovni AX3000, tedy do cca 3 000 Mb/s.

Zatímco 2 402 Mb/s je dosaženo ve frekvenčním pásmu 5 GHz, 574 Mb/s v pásmu 2,4 GHz. Díky těmto parametrům snadno připojíte i několik desítek koncových zařízení najednou a můžete přitom třeba streamovat on-line hry nebo video v HD rozlišení.

Kapacita počtu koncových zařízení dále narůstá díky modulaci OFDMA, a to přibližně čtyřnásobně oproti routerům bez ní. Simultánní přenos na více zařízení znamená vyšší možnosti konektivity v domácnosti a v kombinaci s extrémně nízkou latencí (až o 75 procent) pak zaznamenáte lepší reakci prostředí v on-line hrách a vyšší kvalitu video chatů.

S modelem tak získáte ještě spolehlivější a stabilnější bezdrátové připojení domácnosti či kanceláře pomocí Wi-Fi díky čtveřici externích antén a použití technologie Beamforming, tedy formování paprsku, jež automaticky vytvoří neviditelný „most“ mezi routerem a koncovým zařízením. Spolehlivost připojení navyšuje také použití řešení Intel Home Wi-Fi Chipset, poskytující extra výkon Wi-Fi 6 Gigabit+.

K výhodám modelu TP-Link Archer AX50 patří prodloužená výdrž baterie připojených koncových zařízení díky optimalizaci spotřeby energie při komunikaci. A nakonec třeba zmínit ještě kompatibilitu s virtuální asistentkou Amazon Alexa, podporující hlasové příkazy.

Mohlo by vás zajímat

Reklama