Nové dvoujádrové zařízení NAS s montáží do racku

TS-451DeU má dva sloty M.2 SSD pro volitelnou konfiguraci cache / QNAP
QNAP Systems představil nové dvoujádrové 2,0GHz 4 pozicové zařízení NAS s malou hloubkou a montáží do racku – TS-451DeU.

4 pozicové zařízení TS-451DeU disponuje dvoujádrovým procesorem Intel Celeron J4025 2,0 GHz (s navýšením až na 2,9 GHz), standardně má 2GB paměť DDR4 (rozšiřitelná na 8 GB), podporuje šifrování AES-NI a disky SATA 6 Gb/s.

Dva vestavěné 2,5GbE porty RJ45 umožňují nasazení ve vysoce výkonné síti a poskytují až 5 Gb/s v konfiguraci Slučování portů. Uživatelé mohou také pomocí široké škály síťových řešení společnosti QNAP (prodávají se samostatně) vybudovat kolaborativní, na budoucnost připravenou infrastrukturu IT pro aplikace náročné na šířku pásma – například 10GbE/5GbE rozšiřující karty Multi-Gig PCIe pro upgrade svých počítačů a 10GbE switchů Multi-Gig pro připojení více pracovních stanic a zařízení.

TS-451DeU má dva sloty M.2 SSD pro volitelnou konfiguraci cache za účelem zvýšení aplikačního výkonu a podporuje automatické stupňování Qtier pro maximalizaci efektivity úložiště.

Zařízení TS-451DeU splňuje požadavky na zabezpečení, zálohování, sdílení souborů a centrální správu. Qsync zefektivňuje synchronizaci souborů napříč týmy pro zvýšení produktivity. Blokové snímky zajišťují ochranu dat s okamžitou obnovou a účinně pracují proti virovým hrozbám založeným na šifrování.

HBS (Hybrid Backup Sync) s připojením 2,5GbE usnadňuje lokální/vzdálené/cloudové úlohy zálohování a šetří čas a kapacitu úložiště pomocí technologie QuDedup, která deduplikuje záložní soubory u zdroje.

Mohlo by vás zajímat

Reklama