Populární skupinové videohovory jsou dostupné již i v aplikaci Viber

Účastníci se mohou sami ztišit nebo si vypnout video v průběhu konverzace / Viber
Viber právě spouští videohovory až pro 20 osob s neomezenou dobou trvání. Nová funkce umožní uživatelům být snadno v kontaktu vždy, když je to potřeba.

Nezáleží na tom, jestli jde o online pracovní schůzku, rodinný hovor o tom, co je nové nebo rychlý hovor s přáteli. Viber videohovory přináší dostatečnou kvalitu spojení a nízké nároky na připojení.

Zavolat si tak může až 20 lidí najednou. Nová funkce také nabízí stejné zabezpečení jako ostatní služby aplikace. Viber tedy nemá přístup k informacím, které se v průběhu videohovory sdílejí a nabízí tak účastníkům bezpečné prostředí pro komunikaci. 

Dodržování sociálního odstupu a přijetí nových norem chování s sebou přináší potřebu nových možností pro setkávání ve skupinách. Ať jde o kolegy v práci, studenty ze stejné třídy nebo třeba lekci jógy, všechny skupiny potřebují platformu, kde se mohou setkávat. Viber skupinové videohovory to snadno umožní online přímo v aplikaci a jsou řešením pro všechny situace, kdy nejste například v práci nebo ve škole. 

Videohovory jsou skutečně snadné, stačí kliknout na nové tlačítko “kamery” v horní části obrazovky a nebo jednoduše přidat další účastníky k probíhajícímu videohovoru.

Skupinové videohovory umožňují zobrazovat videa všem účastníkům. Je také možné připnout si k obrazovce vlastní video nebo video vybraného účastníka v průběhu videohovoru. Účastníci se mohou sami ztišit nebo si vypnout video v průběhu konverzace. Stejně tak vidí, jestli jsou ostatní účastníci ztišeni nebo mají vypnutou kameru. 

Nová funkce může být také řešením pro online pracovní jednání, vyučování na dálku, online kurzy nebo jednoduše jako možnost vidět se s kamarády i v průběhu prázdnin. 

Mohlo by vás zajímat

Reklama