Mesh systém Deco M3 pokryje celou domácnost stabilním připojením

Při pohybu v rámci připojeného prostoru vyhledává vaše koncové mobilní zařízení v reálném čase vždy ten nejvhodnější extender s právě nejsilnějším signálem / TP-Link
Wi-Fi Mesh systému Deco M3, jenž dokáže eliminovat slabý signál v okrajových částech bytu či jiného prostoru a nabídne plynulý a nepřerušovaný on-line zážitek v okruhu až 325 metrů čtverečných.

Základní sada Wi-Fi Mesh systému TP-Link Deco M3 obsahuje jeden router Deco M4R v kombinaci s dvojicí extenderů (opakovačů) Deco M3W, díky čemuž může tato sada určená pro evropské trhy pokrýt plochu až 325 metrů čtverečných.

A kdybyste náhodou potřebovali ještě větší pokrytí, není problém dokoupit více jednotek a domácí či kancelářskou síť si tak jednoduše rozšířit dalším extenderem, který pouze zapojíte do elektrické zásuvky.

Díky pokročilé technologii Deco Mesh Technology si doma vytvoříte sjednocenou síť s jediným síťovým názvem (SSID) a heslem. Při pohybu v rámci připojeného prostoru vyhledává vaše koncové mobilní zařízení v reálném čase vždy ten nejvhodnější extender s právě nejsilnějším signálem. Navíc při přechodu mezi místnostmi nebo dokonce patry ani nepoznáte, že se váš smartphone nebo tablet právě napojil na jinou Mesh jednotku.

Mesh sada TP-Link Deco M3 nabízí maximální rychlost přenosu dat do 1 167 Mb/s pro rychlé a stabilní připojení kdekoliv v rámci domácnosti, a navíc bude spolupracovat s prakticky jakýmkoliv poskytovatelem internetového připojení (ISP) a modemem. I v sítích, na které jsou kladeny velké nároky, dokáže sada Deco M3 nabídnout připojení bez odezvy až pro stovku zařízení.

Mohlo by vás zajímat

Reklama