Odolný chytrý telefon Cat S42 s dlouhou výdrží baterie

V rámci testování byl telefon ponořený do vody v hloubce až 1,5 m po dobu 35 minut / Cat
Nový model Cat S42 – odolný chytrý telefon je vysoce spolehlivý i v extrémních podmínkách, zároveň je cenově velmi dostupný.

Tento model testovaný podle přísných standardů odolnosti MIL SPEC 810H a IP68 úspěšně zvládl náročné a opakované zkoušky odolnosti vůči pádu na ocelový povrch z výšky 1,8 m, včetně mnoha pádů na každou stranu a roh.

Testy byla prověřena i jeho vodotěsnost – v rámci testování byl telefon ponořený do vody v hloubce až 1,5 m po dobu 35 minut. Stejně jako všechny chytré telefony Cat v této řadě byl také podroben zkouškám odolnosti vůči vibracím, pádům a solné mlze.

Kromě toho je schopný spolehlivě pracovat při extrémně vysokých či nízkých teplotách a dokáže se vypořádat i s teplotními šoky. Můžete si jej zkrátka vzít s sebou, ať jdete kamkoli. Představuje ideálního společníka při práci v náročných venkovních podmínkách i při extrémních volnočasových aktivitách.

Cat S42 je vybavený dostatečně jasným 5,5″ HD+ displejem s poměrem stran 18 : 9, chráněným sklem Corning Gorilla Glass 5 odolným proti poškrábání.

Nabízí dobrou čitelnost i na přímém slunci a lze jej ovládat mokrými prsty nebo prsty v rukavicích. Tento nový chytrý telefon je již nyní možné předobjednat, a to za cenu 6 799 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama