Česká aplikace Fishsurfing propojuje komunity rybářů po celém světě

Sociální síť Fishsurfing obsahuje největší databázi lokálních průvodců / Pixabay
Mobilní aplikace Fishsurfing obsahuje galerie fotografií a videí rybářských úlovků, největší databázi soukromých revírů v Evropě i chat s lokálními průvodci bez potřeby znalosti cizích jazyků.

Nechybí ani překládánÍ rybářských článků a blogů z celého světa napříč zeměmi a kontinenty. Mobilní aplikace Fishsurfing, která na konci května po svém čtyřletém vývoji přešla do ostrého provozu, dosud zaznamenala přes 200 000 registrovaných uživatelů.

„Jen v Česku se rybolovu věnuje několik stovek tisíc lidí a počet těch, kteří propadnou této zálibě neustále roste. I přesto, že je rybaření celosvětově čím dál více populárnější, dosud neexistovala žádná platforma, která by tuto specifickou komunitu spojovala,“ říká zakladatel aplikace Filip Domorád. 

Podle Domoráda je rybářská sociální síť Fishsurfing unikátní i v tom, že obsahuje největší databázi lokálních průvodců, nikoli firem, ale reálných lidí. Kromě toho lze na mapě v aplikaci vyhledat až čtyři tisíce soukromých revírů po celé Evropě, rusky mluvících zemí a exotických zemí jako např. Thajsko, nebo největší databázi kamenných prodejen v Evropě, Severní a Jižní Americe či Austrálii.

„V druhé polovině letošního roku plánujeme do aplikace implementovat i největší databázi ubytování pro rybáře, a postupně i evropské státní revíry,“ doplnil Filip Domorád, jehož mobilní aplikace je dostupná pro platformu Android a iOS a je přeložena do osmnácti světových jazyků.

Momentálně se aplikace zaměřuje primárně na evropský trh, nejvíce registrovaných rybářů totiž pochází z Francie, Polska a Velké Británie. Čeští rybáři a rybářky tvoří téměř sedm procent všech registrovaných. V dalších letech plánuje Domorád plnohodnotně uvést aplikaci i na dalších kontinentech.  

Mohlo by vás zajímat

Reklama