Za 6 minut bez virů a bakterií: UV sterilizátor VMAX S1 pro dezinfekci mobilních telefonů

Po vložení telefonu stačí zavřít kryt a stisknout tlačítko / SpyShop24.cz
Sterilizátor UV VMax S1 je zařízení, které dokáže během šesti minut bezpečně dezinfikovat mobilní telefon a s účinností až 99,9 % jej zbavit bakterií i virů.

Přístroj se snadno používá, po vložení telefonu stačí zavřít kryt a stisknout tlačítko. UV světlo se automaticky zapne a po skončení dezinfekce se zařízení samo vypne.

Kompaktní, odolný design a rozměry (200 × 118 × 45 mm) umožňují zařízení kamkoli přenášet a používat jej pravidelně a bez omezení. 

„Mobilní telefon je jeden z nejčastěji používaných předmětů denní potřeby a jeho kontaminace mikroorganismy a viry je překvapivě vysoká,“ vysvětluje Damian Teichert z obchodu SpyShop24.cz a dodává: „Sterilizátor UV Vmax, který je dodáván na český trh prostřednictvím společnosti spyshop24.cz, je odpovědí na aktuální virovou pandemii. Vmax je testován nezávislými externími laboratořemi, které potvrzují likvidaci 99,9 % běžných domácích mikroorganismů včetně virů z mobilního zařízení do 6 minut.“ 

Sterilizátor navíc dokáže dezinfikovat nejen mobilní telefony do velikosti 7 palců, ale také klíče, sluchátka, platební karty a další předměty denní potřeby. UV sterilizátor VMAX S1 je již dodáván na český trh, a to za 990 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama