Snadný a cenově dostupný tisk s nejmenšími plotry na světě

Tiskárny řady HP DesignJet T200 jsou nejmenší velkoformátové plotry na světě / HP
Nová řada tiskáren DesignJet, od verze T200 až po verze T600 a Studio, přináší novou úroveň designu, jednoduchosti a konektivity pro kreativní profesionály. Například řada tiskáren HP DesignJet T200 představuje snadný a cenově dostupný tisk s nejmenšími plotry na světě.

Společnost HP včera představila nové produkty řady HP DesignJet, jejichž cílem je zjednodušit tiskové potřeby profesionálů v oblasti stavebního ekosystému (architektů, projektantů, stavbařů a subdodavatelů) a zároveň zajistit kvalitní a rychle dostupné výtisky za nízkou cenu.

Novou řadu tiskáren HP DesignJet tvoří inteligentní, flexibilní, kompaktní a stylové tiskárny. Díky softwaru HP Click lze snadno tisknout jediným kliknutím, navíc i dokumenty různých velikostí.

V kombinaci s automatickým zásobníkem formátu A3/B umožňuje tato řada automaticky tisknout projekty ve více velikostech – A3/B a A1/D nebo A0/E – bez nutnosti ručního přepínání zdroje médií. Díky aplikaci HP Smart také nová řada HP DesignJet umožňuje bezproblémový tisk a správu z libovolného připojeného zařízení, ať jste kdekoli.

Tiskárny řady HP DesignJet T200 jsou nejmenší velkoformátové plotry na světě, neboť se vejdou i do nejmenších prostorů. Se šířkou 24 palců a možností tisku až do formátu A1 navíc umožňují snadné ovládání pomocí softwaru HP Click, díky němuž lze rychle tisknout více souborů najednou jediným kliknutím. Automatický podavač papíru formátu A3/B nabízí možnost tisknout technickou dokumentaci ve více rozměrech o formátu A3/LF bez nutnosti měnit vstup médií.

K funkcím této řady patří i dostatečně vysoká rychlost tisku: model HP DesignJet T210 vytiskne formát A1/D za 45 sekund. 24" tiskárna HP DesignJet T230 vytiskne formát A1/D za 35 sekund. 24" tiskárna HP DesignJet T250 vytiskne formát A1/D za 30 sekund.

Tiskárny řady HP DesignJet T600 umožňují ve výchozí konfiguraci tisknout technickou dokumentaci ve formátech různých velikostí A3/LF, jsou dodávány s integrovaným stojanem a díky větší paměti a nativní podpoře HP-GL/2 dokážou zvládnout i složitější projekty.

Tiskárny řady HP DesignJet T600 jsou k dispozici v šířce 24 palců a 36 palců. Díky svému prémiovému tiskovému modulu dokážou vytisknout formát A1 za pouhých 25 sekund.

Profesionálním designérům je určena řada DesignJet Studio, jejíž modely kladou důraz na udržitelnost: získaly certifikát CarbonNeutral, který potvrzuje splnění požadavků protokolu CarbonNeutral. Zahrnuje emise během celého životního cyklu výrobku v souvislosti s těžbou surovin, výrobou, dopravou a používáním tiskáren HP, originálního spotřebního materiálu HP a papíru a koncem životnosti zařízení.

Mohlo by vás zajímat

Reklama