Multifunkční tiskárna PIXMA TS7450 formátu A4 se dá ovládat i hlasem

 
Další 2 fotografie v galerii
Praktické je, že zadní podavač tiskárny pojme různé typy médií / Canon
Nová tiskárna Canon PIXMA TS7450 formátu A4 se čtyřbarevným inkoustovým systémem FINE a automatickým podavačem dokumentů je vhodná pro cenově dostupný tisk v domácím prostředí.

Tiskárna Canon PIXMA TS7450 splňuje požadavky na všestrannou a úspornou tiskárnu. Automatický podavač dokumentů (ADF) umožňuje dávkově skenovat nebo kopírovat až 35 stran bez ručního zásahu.

Dvoucestný systém podávání papíru umožňuje současně vložit různé typy a formáty papíru bez nutnosti ručního ovládání při tisku a skenování. Tuto funkci ocení ti, kdo při práci z domova potřebují současně tisknout různé dokumenty, například učitel připravující plány výuky a materiály pro žáky.

Chytré tiskové zařízení dokáže také automaticky detekovat velikost papíru a přizpůsobit se jí, případně podle potřeby automaticky tisknout oboustranně. Velkoobjemové inkoustové náplně vysoké kvality XL FINE nevyžadují tak častou výměnu, což je ideální pro domácí tisk mnohostránkových smluv a jiných rozsáhlých dokumentů. 

Zadní podavač tiskárny Canon PIXMA TS7450 pojme různé typy médií. Uživatelé proto mohou tisknout cokoli, co potřebují k práci nebo pro své koníčky, od fotografií bez okrajů přes nažehlovací obtisky na textil až po personalizované etikety. Tiskárna je jednoduchá na nastavení a každodenní použití a zároveň nabízí množství užitečných funkcí, aby ji mohla snadno používat celá rodina. Funkce „jednoduché zprovoznění“ zkracuje dobu od vybalení do plného uvedení do provozu a funkce QR Code Direct Connection umožňuje okamžitě propojit tiskárnu s chytrým telefonem.

Displej typu OLED s úhlopříčkou 1,44″ a nový LED stavový pruh umožňuje jednoduše ověřit stav tisku, zjistit případné chyby nebo zkontrolovat hladinu inkoustů. 

Tiskárna je kompatibilní s řadou užitečných aplikací a lze na ní jednoduše tisknout z mnoha různých typů zařízení včetně Mac, iOS a Android, připojit se ke cloudovým službám a objevovat tvůrčí inspiraci. Pomocí funkce PIXMA Cloud Link, která je k dispozici v aplikaci Canon PRINT App, mohou uživatelé tiskárny Canon PIXMA TS7450 přistupovat k dokumentům a tisknout je přímo ze služeb jako Google Drive, Evernote nebo Dropbox či nové Google Classroom – ideální pro práci na dálku a udržení pořádku v důležitých dokumentech.

Model lze ovládat hlasem díky kompatibilitě s Amazon Alexa a Google Assistant. To výrazně urychluje a usnadňuje použití zařízení, od spuštění tisku po kontrolu hladiny inkoustů. 

Funkce PIXMA Chat Print také umožňuje sdílet a tisknout obrázky z aplikace Facebook Messenger – užitečná funkce pro ty, kdo si chtějí uchovat vzácné vzpomínky přímo ze sociálních sítí. Při tisku z chytrého telefonu mohou uživatelé tiskárny Canon PIXMA TS7450 využít také služby Apple AirPrint a Mopria bez nutnosti instalovat další aplikace či nástroje. Tiskárna Canon PIXMA TS7450 stojí na českém trhu 2310 korun.

Mohlo by vás zajímat

Reklama