Nová česká zábavně-naučná stavebnice Boffin Magnetic jako tip na vánoční dárek

Na podložku se do elektromagnetických obvodů staví jednotlivé součástky stavebnice / Boffin Magnetic
Pro zvídavé děti a nadšené rodiče je tu nová česká elektromagnetická stavebnice Boffin Magnetic. Se svými dětmi s ní hravou formou sestavíte stovky zajímavých projektů a otevřete jim dveře do světa elektrotechniky a fungování okolního světa.

Boffin Magnetic sestává z magnetické podložky, která v sobě pomocí unikátní technologie spojuje magnetismus a vodivou plochu.

Na podložku se do elektromagnetických obvodů staví jednotlivé součástky stavebnice – přepínače, vypínače, tlačítka, či rezistory vyvíjející elektrický odpor a mnohé další. Každé balení obsahuje také malý všestranný počítač, který dovoluje například hrát hry nebo měřit teplotu a LCD display, na kterém můžete právě hry nebo měření zobrazovat. Z těchto základních součástek je možné sestavit přes 200 různých projektů a fantazii se meze určitě nekladou. 

Ze základní sady doma snadno postavíte například MP3 přehrávač, svítidlo, které se rozsvítí, pokud zhasnete světlo, teploměr nebo Gameboy.

Co je na Boffinu Magnetic opravdu zábavné, je možnost bezpečně si vyzkoušet, na jakých principech fungují věci, které běžně používáme a bereme je jako samozřejmost. Do hraní se můžete pustit spolu s dětmi nebo zapojit prarodiče – díky přehledným návodům zvládne sestavit projekt opravdu každý.

Stavebnice navazuje na dlouholetou tradici oblíbené stavebnice Boffin, které se jen v České republice prodalo přes čtvrt milionu kusů. Boffin Magnetic oproti původní stavebnici nabízí více zábavných návodů a dovoluje sestavit až dvě stovky různých projektů.

Všechny součástky se vyrábějí v České republice. Stavebnice Boffin Magnetic je již v prodeji, a to za 3599 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama