Neon 600 RGB: Sluchátka s RGB podsvícením pro pařmeny

Jeden z náušníků sluchátek je vybaven tlačítkem pro výběr jedné z deseti barevných možností podsvícení / Genesis
Herní sluchátka Genesis Neon 600 RGB jsou ideálním řešením pro hráče, kteří chtějí mít pocit pohodlí, a přitom mít svůj styl.

Tato sluchátková sada na sebe díky svému RGB podsvícení, které lze ovládat bez dodatečného softwaru, poutá pozornost. Automaticky nastavitelné rameno mikrofonu zase zajišťuje snadné ovládání.

Herní sluchátka Genesis Neon 600 RGB jsou pohodlná a přitom efektivní. Jeden z náušníků sluchátek je vybaven tlačítkem pro výběr jedné z deseti barevných možností podsvícení. Tato funkce rozhodně není u sluchátek s konektorem mini-jack standardní.

Sluchátka Genesis Neon 600 RGB jsou vybavena ramenem mikrofonu, které se automaticky přizpůsobí tvaru hlavy hráče. Pěnové náušníky a rameno je ohraničeno eko-kůží.

Díky transduktoru 50mm poskytují sluchátka jasný, propracovaný a správně posazený zvuk. Hlasitost může být nastavena pomocí kolečka umístěného na jednom z náušníků.

Sluchátka Genesis Neon 600 RGB mají také integrovaný cirkulární mikrofon. Hráči mohou nastavit jeho přesné umístění díky elastickému rameni. Sluchátka se propojí s PC pomocí dvou konektorů mini-jack 3,5mm a jsou napájena pomocí kabelu USB. Kabel 2,3m má textilní opletení pro větší odolnost. Herní sluchátka Genesis Neon 600 RGB jsou již v České republice v prodeji, a to za 699 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama