Zrychlit firemní síť můžete s Wi-Fi 6 SD-WAN routerem se dvěma porty 10GbE

Šifrování Wi-Fi zajišťuje, že uživatelé mohou využívat vysokorychlostní bezdrátový přenos s maximálním zabezpečením / QNAP
Router QHora-301W poskytuje nejen vzdálenou síť VPN pro větší počet pracovišť a kompletní konektivitu, ale také topologii QuWAN Cloud Orchestrator a vylepšené funkce zabezpečení, poskytující flexibilní a spolehlivou vysoce účinnou síťovou strukturu pro práci na dálku a podniky s více pracovišti.

Díky čtyřjádrovému Qualcomm 2,2 GHz procesoru podnikové třídy a 1GB RAM poskytuje QHora-301W výkonný dvoupásmový bezdrátový přenos díky Wi-Fi 6 (802.11ax) a 2,4 GHz/5 GHz.

S osmi anténami a MU-MIMO poskytuje QHora-301W bezdrátový dosah pro lepší pokrytí signálů Wi-Fi, přináší přenosovou rychlost až 3 600 Mb/s a umožňuje více souběžných klientů Wi-Fi.

Se dvěma porty 10GbE a čtyřmi gigabitovými porty nabízí QHora-301W flexibilní konfigurace WAN/LAN pro optimalizované nasazení v síti, dosažení vysokorychlostní LAN, efektivní přenos souborů mezi pracovišti a automatickou síť VPN mezi různými pracovišti.

Model QHora-301W dále umožňuje propojenou topologii sítě VPN přes QuWAN (technologie SD-WAN od společnosti QNAP), poskytuje spolehlivou síťovou infrastrukturu pro digitální přenos, šířku pásma sítě poskytovanou dle priorit, automatické převzetí služeb WAN při selhání a centralizovanou správu cloudu.

QHora-301W zvyšuje zabezpečení přístupu mezi podnikovou sítí VPN a připojením edge pro práci na dálku. S podnikovým VAP (Virtuální AP) mohou pracovníci IT konfigurovat až šest exkluzivních skupin SSID pro různá oddělení nebo aplikační služby.

Šifrování Wi-Fi zajišťuje, že uživatelé mohou využívat vysokorychlostní bezdrátový přenos s maximálním zabezpečením. Další funkce (včetně bran firewall, přesměrování portů a řízení přístupu) mohou účinně filtrovat a blokovat nedůvěryhodná připojení a pokusy o přihlášení. SD-WAN také poskytuje šifrování IPsec VPN, Deep Packet Inspection a L7 Firewall, aby byla zajištěna bezpečnost síťového přenosu VPN.

Mohlo by vás zajímat

Reklama