Kompaktní třífázové UPS s bezpečnostní konstrukcí Live Swap pro datová centra

Technologie Live Swap zajišťuje ochranu před dotykem živých částí během přidávání nebo výměny výkonových modulů za plného provozu UPS / Schneider Electric
Schneider Electric zahájil prodej třífázových nepřerušitelných zdrojů napájení (UPS) řady Galaxy VL 200-500 kW (400V/480V), které jsou nejnovějším přírůstkem do rodiny Galaxy.

S půdorysem 0,8 m2 je kompaktní provedení Galaxy VL poloviční oproti průměru v tomto oboru. Lithium-iontové bateriové skříně Galaxy navíc zabírají až o 70 % méně prostoru ve srovnání s bateriovými řešeními VRLA.

Modulární a škálovatelná architektura umožňuje profesionálům v datových centrech postupně zvyšovat výkon od 200 kW do 500 kW s výkonovými moduly 50 kW, což jim umožňuje flexibilně růst podle aktuálních obchodních potřeb. 

U jednotek Galaxy VL zavádí Schneider Electric technologii Live Swap, která zajišťuje ochranu před dotykem živých částí během přidávání nebo výměny výkonových modulů za plného provozu UPS pro eliminaci neplánovaných odstávek.

Bezpečná technologie Live Swap navíc zajišťuje zvýšenou ochranu zaměstnanců, kteří již nemusí během vkládání nebo vyjímání výkonových modulů přepínat UPS na bypass nebo na napájení z baterie.

Připojením Galaxy VL k EcoStruxure – otevřené, interoperabilní systémové architektuře a platformě s podporou IoT od Schneider Electric – mohou provozovatelé datových center využívat výhody IT softwaru a služeb EcoStruxure. Řešení EcoStruxure umožňují zákazníkům monitorovat, spravovat a modelovat jejich IT infrastrukturu a kdekoli a kdykoli využívat nepřetržitou servisní podporu.

Mohlo by vás zajímat

Reklama