Nové 10gigabitové stohovatelné manažovatelné switche pro podnikové sítě

Přepínače DXS-3610 poskytují kapacitu až 2,16 Tb/s s maximální propustností paketů až 1 607 Mb/s / D-Link
D-Link rozšiřuje své portfolio multi-Gigabitových přepínačů o 10G manažovatelné stohovatelné Layer 3 switche série DXS-3610 s nízkou latencí a rychlým přepínáním a směrováním 10G Ethernetu.

Přepínače série DXS-3610 poskytují kapacitu až 2,16 Tb/s s maximální propustností paketů až 1 607 Mb/s a 100G uplink porty, čímž se stávají vhodným řešením pro budoucí evropské sítě.

Switche série DXS-3610 poskytují flexibilitu v různých prostředích - s vysokou hustotou portů jsou k dispozici ve dvou konfiguracích, buď jako 48×10G Base-T nebo 10G SFP+ porty se 6×100G QSFP28.

Větší podniky můžou tyto přepínače stohovat až do 12 fyzických jednotek, aby fungovaly jako jeden přepínač s šířkou pásma stohovací sběrnice až 1,2 TB/s. Kromě toho zdroje vyměnitelné za chodu s možností sdílení zátěže a pět nezávislých, redundantních vyměnitelných chladicích modulů snižuje prostoje v případě výpadků napájení nebo chlazení, a maximalizují tak dostupnost a spolehlivost sítě.
 
Série DXS-3610 je k dispozici se dvěma variantami softwarového obrazu - standardním (SI) a rozšířeným (EI). Standard Image nabízí širokou sadu protokolů vrstvy L2, VLAN, L2 multicasting, Quality of Service (QoS), širokou sadu bezpečnostních funkcí, statické směrování a podporu protokolů datových center.

Rozšířený obraz (EI) poskytuje další možnosti, jako například routing L3, L3 Multicast, MPLS. Přepínače také disponují mechanismem řízení zdrojů přepínačů, který umožňuje dynamické přizpůsobení kapacity hardwarových prostředků a jejich optimalizaci. Série DXS-3610 podporuje i protokol OpenFlow v1.3 a je kompatibilní s core/agregačními sítěmi s povoleným SDN.

Mohlo by vás zajímat

Reklama