Sledujte politiky online díky nové službě streamingu dění ve sněmovně na internet

Přenosy jsou k dispozici v non stop režimu, 24 hodin denně, 7 dní v týdnu / Poslanecká sněmovna Parlamentu ČR
Lidé v Česku mohou nyní nepřetržitě sledovat, co se děje v Poslanecké sněmovně Parlamentu České republiky. Umožňuje to nová služba streamingu dění ve sněmovně na internet, kterou v nepřetržitém režimu zajišťují České Radiokomunikace (CRA).

Živé přenosy jsou k dispozici v non stop režimu, 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Sledovat je lze na webu sněmovny.

Na webu poslanecké sněmovny www.psp.cz a i všude tam, kam Kancelář Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky poskytne přenos, lze kdykoliv sledovat, co se ve sněmovně odehrává.

České Radiokomunikace uzavřely smlouvu s Kanceláří Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky na poskytování streamingu dění ve sněmovně až do roku 2025 a v rámci spolupráce mohou poskytnout až 10 paralelních streamů.

CRA využívá v rámci streamingu vlastní infrastrukturu pro zpracování video-obsahu a zároveň vlastní CDN (content delivery network). To představuje dostatečně robustní a zároveň škálovatelné řešení, které zvládá i obrovské datové toky v jeden okamžik a rychlé a bezproblémové doručení požadovaného obsahu ke koncovému uživateli. 

České Radiokomunikace a.s. (CRA) poskytují kompletní digitální infrastrukturu a vysílací služby na území České republiky. Dále se také zaměřují na propojování světa televize, rádia a internetu, v souvislosti s tím provozují vlastní datová centra.

Mohlo by vás zajímat

Reklama