Nový U.2 NVMe SSD disk DC1500M pro datová centra

DC1500M byl zkonstruován s důrazem na dlouhodobý bezproblémový provoz / Kingston Digital Europe
Disk DC1500M využívá vysoce výkonné rozhraní NVMe PCIe 3.0 ×4 a má předvídatelný výkon při náhodném čtení/zápisu i předvídatelnou latenci v širokém rozsahu pracovních zátěží.

Model DC1500M byl zkonstruován s důrazem na dlouhodobý bezproblémový provoz a využívá velmi výkonné rozhraní NVMe PCIe 3.0 ×4 k zajištění vysoké propustnosti a nízké latence na nových i stávajících platformách datových center.

Disk má konzistentní latenci při čtení i zápisu. Díky formátu U.2 se dá okamžitě nasadit u stávajících serverům a úložných polí se sběrnicí PCIe 3.0/4.0 a s konektory U.2. Formát U.2 podporuje také připojování disků za provozu, což přispívá k vysoké provozuschopnosti zařízení.

Nový disk DC1500M navazuje na předchozí oblibu U.2 NVMe SSD disků Kingston a může se pochlubit pokročilými funkcemi pro firemní sféru, které zajišťují dlouhodobý stabilní provoz v prostředích, kde se vyžaduje vysoká dostupnost dat.

Patří mezi ně end-to-end ochrana datové cesty, správa více jmenných prostorů, ochrana proti ztrátě napájení (PLP) a telemetrické monitorování k zvýšení spolehlivosti datového centra. 

Na disky se vztahuje pětiletá omezená záruka. Model DC1500M je k dispozici v kapacitách 960 GB, 1,92 TB, 3,84 TB a 7,68 TB.

Mohlo by vás zajímat

Reklama