MagDart je nejrychlejší magnetické bezdrátové nabíjení na světě

Nabíječka MagDart je vybavená aktivním vzduchovým chladícím systémem / realme
Značka realme představila oficiálně svůj MagDart, první magnetické bezdrátové dobíjení pro systém Android. Řešení zahrnuje 50W magnetickou bezdrátovou nabíječku, telefon realme Flash, který jako první přístroj s operačním systémem Android podporuje magnetické bezdrátové dobíjení, a také řadu doplňků magnetického dobíjení.

Model realme Flash přichází s kapacitou baterie 4500 mAh a podporuje až 50W bezdrátové MagDart dobíjení, díky němuž se kapacita baterie naplní z 0 na 100 % za necelou hodinu. Tedy téměř za stejnou dobu jako to umí klasická nabíječka realme 50W SuperDart.

Nabíječka MagDart je vybavená aktivním vzduchovým chladícím systémem, které udržuje teplotu hlavní desky a cívky na nízké úrovni pomocí kompaktního a výkonného ventilátoru, který umí velkou dávkou vzduchu rychle zchladit vnitřek nabíječky. Ta tak může udržovat vyšší dobíjecí výkon po delší dobu.

15W nabíječka MagDart Charger je s 3,9 mm tenčí o 26,4 % než nabíječka MagSafe od firmy Apple, ale zároveň je rychlejší díky designu oddělené desky a cívky. Toto řešení navíc od sebe odděluje dva zdroje tepla a snižuje tak jeho tvorbu. Díky tomu může nabíječka pracovat s vyšším výkonem po delší dobu a dokáže naplnit kapacitu 4500mAh baterie z nuly na sto procent za 90 minut.

Značka realme představila také MagDart Power Bank a zvláštní dobíjecí základnu. Tyto dva doplňky se mohou spojit a vznikne tak vertikální dobíjecí stanice. Telefon se může nabíjet z powerbanky a její energii zároveň ve stejný čas doplňuje základna.

Když potřebujete jít, vytáhnete powerbanku a připnete ji k telefonu. Zajímavý je i design powerbanky využívající kombinaci bílé veganské kůže a hliníku. K dalším doplňkům tvořícím systém MagDart patří Beauty Light, což je blesk navržený speciálně pro portrétní fotografii. Snadno se připojí přes MagDart k telefonu a díky jeho zpětnému nabíjení pak blesk může přisvítit při focení selfies.

Nechybí ani pouzdro "GT MagDart Charging Case“ umožňující využívat technologii MagDart i telefonům realme GT. Pouzdro se zapojí přes konektor USB-C a pak už lze telefon dobíjet bezdrátově s nabíječkou MagDart.

Mohlo by vás zajímat

Reklama