Mesh systém s vestavěným VDSL a LTE modemem pro rychlejší bezdrátové připojení

Jednotky Deco chrání vaše soukromí před kybernetickými hrozbami / TP-Link
TP-Link představil dva nové mesh systémy z řady Deco, které zajišťují spolehlivé pokrytí Wi-Fi signálem po celém domě nebo firmě.

Routery Deco X20-DSL a Deco X20-4G jsou vhodným řešením pro všechny, kteří již nechtějí dělat kompromisy v kvalitě bezdrátového připojení a využijí ideální kombinace, Wi-Fi 6 routeru, Mesh systému a VDSL modemu nebo LTE modemu.

Model Deco X20-DSL představuje řešení v případě, kdy je potřeba pokrýt prostory Wi-Fi signálem a hlavním připojením k internetu je VDSL linka telekomunikačního operátora. Zároveň je vhodná do míst, kde jsou potíže s rovnoměrným rozložením signálu, jako jsou rozlehlejší nebo patrové domy či kanceláře, kde signál od routeru nedosáhne do všech koutů interiéru.

Deco X20-DSL dokáže eliminovat slabé oblasti díky čistšímu a silnějšímu Wi-Fi signálu nejnovější generace Wi-Fi 6, který se bezproblémově propojuje díky Mesh technologii s dalšími jednotkami umístěnými v interiéru. Propojené jednotky pak vytvářejí jednu síť se stejným názvem. Tím odpadá nekomfortní střídání různých sítí tak, jak tomu je například u opakovačů signálu. Nejvyšší možná rychlost internetového připojení bez výpadků je tak zaručena.

Obdobou předchozího mesh systému je Deco X20-4G, poskytující kvalitní přístup k internetu kdekoliv je to možné, jen s tím rozdílem, že zdrojovým připojením není VDSL, ale datová síť 4G mobilního operátora. Jednotka tak udržuje internetové připojení pomocí SIM karty a brány 4G+modemu, a následně šíří dále opět prostřednictvím Wi-Fi 6 s technologií TP-Link Mesh.

Kvalitního internetového připojení je tak možné dosáhnout všude, kde je dostupná mobilní síť 4G/LTE, a podporuje i starší 3G technologii (s nižší rychlostí). Lze tak signálem pokrýt chaty, chalupy, farmy nebo sklady. 

Pokud jste již vybavení sítí s mesh jednotkami Deco, se kterými Deco X20-4G umí spolupracovat, tak je možné danou síť zajistit rezervním připojením přes 4G v případě výpadku hlavní linky. Jednotky Deco chrání také vaše soukromí před kybernetickými hrozbami nebo dokáží blokovat nevhodný obsah, k čemuž slouží zabezpečení TP-Link HomeShield.

Mohlo by vás zajímat

Reklama