Na český trh přijíždí nové rodinné kombi SUV Tivoli Grand

 
Další 2 fotografie v galerii
Základní velikost zavazadlového prostoru je u modelu Tivoli Grand 720 litrů / SsangYong
Od úterý 31. srpna 2021 je možné na českém trhu pořídit nový model automobilky SsangYong. Jedná se o model Tivoli Grand, rodinné kombi SUV, které se zařadí mezi modely Tivoli a Korando.

Na českém trhu model Tivoli Grand startuje již na 429 900 Kč (s DPH). Jeho největší předností je zajímavý poměr cena a užitná hodnota a základní velikost zavazadlového prostoru 720 litrů, která se dá po složení zadní řady sedadel rozšířit až na 1440 litrů.

Model mimo jiné ocení všichni, kteří potřebují pohodlně přepravovat rozměrnější zavazadla a předměty, sbalit celou rodinu na rodinnou dovolenou nebo třeba odvézt na chalupu vše potřebné. 

Kromě opravdu velkého zavazadlového prostoru a zajímavé cenovky nabízí Tivoli Grand celou řadu pokročilých bezpečnostních technologií a asistentů, 6 airbagů, tempomat, klimatizaci, Smart Audio Multimedia systém s 8“ dotykovým displejem či LED zadní světla a LED přední světla denního svícení.

Za 31 900 Kč si můžete pořídit taktéž 6-ti stupňovou automatickou převodovku AISIN. Další výbavu si k modelu může zákazník dokoupit formou různých paketů (STYLE+ paket, SPORT paket, TECH paket).

Současně s uvedením modelu Tivoli Grand na český trh spouští SsangYong akční nabídku tohoto modelu – Tivoli Grand Style Plus. V rámci tohoto akčního modelu získá zákazník STYLE Plus paket nebo SPORT paket se zvýhodněním 30 000 Kč.

Zdroj: SsangYong

Mohlo by vás zajímat

Reklama