Stylový a dobře vybavený realme GT Master Edition dorazil do Česka

 
Další 2 fotografie v galerii
Fotografy zaujme hlavně 64Mpix zadní fotoaparát a 32Mpix selfie kamera / realme
Nový model realme GT Master Edition zaujme nejenom originálním designem, ale především výkonem. Smartphone totiž využívá procesor Snapdragon 778 5G, 8 GB RAM a chladící systém Vapor Chamber.

Díky tomu zvládne bez problémů i náročnější úkony včetně hraní mobilních her. AMOLED displej s obnovovací frekvencí 120 Hz pak zajistí plynulý obraz a zobrazení snímků do nejmenších detailů. Mobilní fotografy zaujme hlavně 64Mpix zadní fotoaparát a 32Mpix selfie kamera.

Novinka ovšem překvapí i originálním vzhledem. Záda telefonu totiž připomínají kufr. „Chtěl jsem navrhnout telefon pro všechny lidi. A zejména ty, kteří jsou pozitivní, aktivní a plní života,“ říká jeho designér Naoto Fukasawa. Při tvorbě návrhu se inspiroval cestováním, které je především pro mladé lidi velkou zálibou.

Zadní kufříková strana je vyrobená z měkké kůže. Ta je stoprocentně veganská, šetrná k životnímu prostředí a pochází z etických zdrojů. Realme GT Master Edition dokonce získal ocenění iF Design Award.

A tento nový mobilní telefon skutečně působí výjimečným dojmem a dobře by se měl také držet v ruce. Prodává se ve třech barevných provedení – Luna White, Cosmos Black a Daybreak Blue. 

Model GT Master Edition je již třetím výsledkem spolupráce Naota Fukasawy se společností realme. V minulosti se podílel na realme X Master Edition Onion and Garlic a realme X2 Pro Master Edition Red Brick and Concrete.

Novinku si ve variantě v konfiguraci 8 GB + 256 GB pořídíte za 10 499 Kč. Model v konfiguraci 6 GB + 128 GB bude první měsíc dostupný pouze v obchodech Alza za 8 999 Kč.

Mohlo by vás zajímat

Reklama