Vodotěsné chytré hodinky X-fit Watch 2 s výdrží až 10 dní

Hodinky jsou odolné vůči prachu i vodě / Niceboy
Potřebujete motivaci pro pohyb, lepší spánek nebo dodržování pitného režimu? Chytré hodinky X-fit Watch 2 dokážou monitorovat nejenom váš tep, ale i krevní tlak či spánek.

Nové chytré hodinky X-fit Watch 2 značky Niceboy sledují i vaši kondici, ať už děláte jakýkoliv z 23 zvolených sportů. Jsou odolné vůči prachu, vodě a hrubšímu zacházení a na jedno nabití vydrží až 10 dní.

Nezáleží na tom, jestli jste zenový milovník jógy nebo hráčka basketbalu, chytré hodinky Niceboy X-fit Watch 2 vám dobře poslouží v jakékoli situaci. A pokud jste spíš pohodář, dokážou vás zvednout ze židle a alespoň vám spočítají ušlé kroky.

Samozřejmostí je sledování vydané energie, délky a kvality spánku, celé řady tělesných funkcí, ale i pobízení k pitnému režimu či menstruační kalendář, to všechno v češtině. 

Díky unisexovému designu je může nosit každý a podle svého pak hodinky doplnit jedním z pestré škály ciferníků, které nabízí aplikace. Chytré hodinky X-fit Watch 2 mají vodotěsné krytí IP68 a odolné kovové tělo, takže jim neublíží ani pád do vody či jízda v prachu.

Pohodlné je i jejich ovládání – na dotykovém LCD displeji (s velikostí 1,69 palců) či tlačítkem. Díky nim si můžete při sportu i odpočinku pouštět hudbu, odmítat telefonní hovory nebo rychle přelétnout došlé zprávy a upozornění z dalších aplikací. Chytré hodinky Niceboy X-fit Watch 2 koupíte za 1490 Kč.

Zdroj: Niceboy

Mohlo by vás zajímat

Reklama