Soundeus Soundglasses: Sportovní brýle s reproduktory pro bezpečný poslech hudby

 
Další 4 fotografie v galerii
Sportovní brýle s reproduktory pro bezpečný poslech hudby / Soundeus
Nevyhovují vám klasická sluchátka, protože kromě hudby neslyšíte, co se děje okolo vás? Alternativu nabízí česká značka Soundeus, která přichází se sportovními audiobrýlemi s možností poslechu hudby a telefonování. 
Díky reproduktorům ukrytým v rámečku přímo u uší můžete poslouchat oblíbenou muziku, navigaci, telefonovat a zároveň neztrácíte přehled o okolí.

Stylové audiobrýle Soundglasses 5S od značky Soundeus přinášejí ideální poměr kvality zvuku při zachování bezpečnosti. Díky technologii Audiorims® jsou zvuk z audiobrýlí
a úroveň jeho hlasitosti vyvážené se zachováním bezpečného průniku zvuků z okolí. Driver velikosti 16mm na každé straně rámečku je vyladěn pro optimální výkon s vyváženou spotřebou energie. Design rámečku s reproduktory je modelován s cílem omezit vliv proudícího vzduchu (např. na kole) na poslech a telefonování.

 


Oči chrání vyměnitelný polykarbonátový oranžový zorník s ochranou UVA/UVB 400 filtrem. Zorník lze navíc jednoduše vyměnit například za čirý, který je součástí balení. Brýle se nezaleknou ani deště či potu díky standardu IPX5. Soundglasses 5S nabízí až 5 hodin přehrávání na jedno nabití. Zapnutí a vypnutí zvuku lze jednoduše provést složením nožiček brýlí.

 


„Bezpečný poslech byl pro nás prioritou. Poslouchání muziky na kole, inline bruslích nebo při běhu už nemusí být nebezpečné. Reproduktory v rámečku brýlí nezakrývají uši, při poslechu tak dobře slyšíte vše okolo. Atraktivitu a vhodnost tohoto řešení prokázalo i dlouhodobé testování sportovci i dalšími uživateli,“ vysvětluje Jindřich Střelka, majitel a výkonný ředitel Praha Music Center. „Soundglasses 5S lze využít při kanoistice, na běžkách, jízdě v autě, na motorce i při práci na zahrádce,“ dodává. Audiobrýle jsou v prodeji na webu https://www.soundglasses.com/ za 3 490 korun.

Mohlo by vás zajímat

Reklama