Nepodceňujte péči o své auto a vsaďte na nejúčinnější čistič

 
Další 3 fotografie v galerii
Pečujte o své auto s kvalitními produkty / Shampoo & Wax
Auto je na jízdu, na zážitek z pohybu, k přemisťování do práce, k převážení dětí do školy nebo na výlety, k cestě na nákup, na práci. Důležité je, aby sloužilo, aby bylo pojízdné, vždy k dispozici, aby pracovalo. To je sice pravda, ale ne úplná. Auto je taky úžasný prostředek k relaxaci a zábavě a pro mnohé se stává součástí životního stylu. A nejen proto si zaslouží také určitou péči.

Starejte se o své auto důkladně

Na servis a opravy jsou samozřejmě mechanici, ale co estetická a ochranná část péče o automobil? Víte, že správnou pozorností můžete prodloužit životnost důležitých doplňků auta nebo zvýšit jeho cenu v případě, že ho budete prodávat? Čisté a vzhledově udržované vozidlo je navíc i vizitkou každého jeho uživatele. Přece ani do práce nechcete chodit ve špinavých botách a nevypraném oblečení. Proč tedy jezdit v autě, které na první pohled vypadá, že se o něj nikdo nestará?

Myčka není všelék

Ano, myčka hodně pomůže. Ale pokud si svého auta vážně ceníte, určitě si časem všimnete, že myčka neumí vše. A rozhodně nepomáhá od složitějšího typu znečištění, které může časem přerůst do závažnější vady. Jaké znečištění myslíme? Například polétavou rez. Ta je velkým nepřítelem každého majitele automobilu. Dokáže totiž zničit i pečlivě garážované auto.

Co je to polétavá rez?

Jedná se o mikroskopické částečky rzi, které létají ve vzduchu a zachytávají se na povrchu různých předmětů, tedy i třeba na laku auta, na jeho kolech, kdekoli. Částečky kovu vznikají v místech s vysokým provozem, tam kde se hodně pracuje s kovem, ve městech, ale běžně jej uvolňují i samotná auta (třeba u brzdových kotoučů). Rez jen tak neumyjete, naopak se do povrchu doslova zapéká, popřípadě jej kartáče v myčce zabrušují tam, kam nemají. Časem začnou působit, nahlodávat materiál a na vozidle vytvářet viditelné rezavé fleky.

Jak a kde s tím bojovat? Snadno a klidně i doma

Ano, na to, abyste si s polétavou rzí poradili, nepotřebujete vyloženě odborníky, stačí vám běžně dostupné chemické prostředky. Ale pouze takové, které jsou dostatečně silné, aby si s nečistotami poradily a zároveň byly dostatečně šetrné pro jakýkoliv povrch a materiál, který na vozidle máte.

Iron out je pH neutrální a šetrný k povrchu

Doporučujeme pouze vyzkoušené, a proto bez obav můžete své auto svěřit do péče Auto Fitnesse Iron Out. Jedná se o prostředek, který vyhovuje povrchům, jako jsou laky, skla, plasty, hliník, guma a také všechny typy kol. Dokonce nepoškodí ani ochranné PPF folie.  Velmi efektivně reaguje zejména s brzdovým prachem a polétavou rzí. Jak?

Prostředek jednoduše protřepete v láhvi a nastříkáte na čistý a suchý povrch. To, že na nečistoty působí, uvidíte v podstatě okamžitě. V reakci se železem (rzí) začne červenat. Prostředek pak jednoduše nechejte několik minut působit a poté důkladně smyjte.

Čistí a pečuje

Auto Fitnesse Iron Out je tedy skvělý čistič kol, ale připraví vaše auto i na voskování. Zvlášť pro voskování je totiž důležité, aby byl povrch vozidla opravdu čistý.  

Iron Out si poradí i s vozidly, která jsou nečistotami zanesena opravdu hodně. Čisticí prostředek je prostě vyroben s cílem usnadnit uživatelům péči o jejich motorové miláčky, a to se mu opravdu daří. A nebojte se, věnovat se vzhledu svého auta vás bude vážně bavit.

Mohlo by vás zajímat

Reklama

Komerční sdělení

Škoda Karoq: Rodinný dobrodruh

redakce