Vlajková loď značky realme model GT 2 Pro sází na udržitelný design

Design s názvem „Budoucnost papíru“ v sobě kopíruje funkčnost a udržitelnost / realme
V poslední době velmi dynamická značka smartphonů realme odhalila těsně před Vánoci vzhled své novinky – modelu realme GT 2 Pro.

Tento nový telefon je znovu navržený ve spolupráci s Naotem Fukasawou, nechal se inspirovat papírem a stal se světově prvním zařízením s biopolymerním designem.

Z této staronové spolupráce vznikl tzv. "Paper Tech Master Design". Udržitelný design s názvem „Budoucnost papíru“ v sobě kopíruje funkčnost a udržitelnost, technologii a estetiku a modernost s tradicí.

Už od počátku je základní filozofií značky spojovat výkon a stylový design v duchu motta „Síla se potkává se stylem“. realme GT 2 Pro je z tohoto hlediska tím nejlepším reprezentantem filozofie značky. Vskutku prémiová vlajková loď značky realme totiž přichází se speciálním vzhledem, který je inspirovaný papírem.

Odpovídá tomu i design nových telefonů, který je čistý a průzračně lehký. Naoto Fukasawa se do něj snaží převést texturu papíru. realme věří, že materiály mohou prolomit hranice designu ve všech směrech, a tak je i tentokrát vzhled telefonů výrazný a neotřelý.

Společnost si ale myslí, že kvůli tomu není potřeba obětovat přírodu, protože styl a udržitelnost se nemusí vždycky vylučovat. Důležitá je harmonie mezi technologiemi a prostředím.

Společnost realme, které zakladatel Sky Li v roce 2018 dal do vínku inspirativní motto „Dare to Leap“, je aktuálně šestou největší světovou společností vyrábějící smartphony. V polovině roku 2021 působilo realme na 61 trzích po celém světě.

Zdroj: realme

Mohlo by vás zajímat

Reklama