Nové mechanické herní klávesnice Logitechu v plné velikosti i bez numerického bloku

Hmatníky kláves z materiálu odolného vůči teplu a opotřebení vydrží i drsnější zacházení / Logitech
Nové herní klávesnice Logitech G413 SE (plná velikost) a G413 TKL SE (bez numeriky) jsou navrženy s ohledem na přesnost a výkon, zároveň za zajímavou cenu.

Klávesnice mají mechanické spínače vhodné k hraní her a extrémně odolné hmatníky kláves vyrobené z polybutylentereftalátu (PBT), který se neleskne, nebledne a dobře odolává opotřebení.

Mechanické herní klávesnice Logitech G413 SE a Logitech G413 TKL SE budou k dostání v České republice a na Slovensku v únoru 2022 za doporučené maloobchodní ceny 1 899 Kč, respektive 1 699 Kč.

Herní klávesnice G413 SE jsou vybaveny velmi rychlými, taktilními mechanickými spínači, které poskytují perfektní hmatovou odezvu a umožňují tak hráčům vylepšit jejich dosavadní herní skóre.

Hmatníky kláves z materiálu odolného vůči teplu a opotřebení vydrží i drsnější zacházení ve vypjatých herních momentech a svojí životností patří mezi nejlepší srovnatelné produkty na trhu.

Klávesnice spolehlivě reaguje na stisknutí každé klávesy a oproti běžným neherním klávesnicím podporuje současné stisknutí až 6 kláves (6-key rollover antighosting), čehož lze využít u speciálních herních akcí.
 
Celkový dojem dotvářejí bílé LED podsvícení a černý horní kryt z kartáčované slitiny hliníku a hořčíku. Výsledkem je minimalistický design s vyváženou sadou funkcí, které z této klávesnice dělají nepostradatelný doplněk pro každého hráče.

Zdroj: Logitech

Mohlo by vás zajímat

Reklama