Nový mesh systém AX1500 a extender pro lepší pokrytí domácí i firemní sítě

Vestavěný AI Assistant automaticky diagnostikuje síť a monitoruje využívání dat / D-Link
Na začátku února uvedl D-Link na tuzemský trh nová zařízení mesh série EAGLE PRO AI - mesh systémy AX1500 (M15-2, M15-3) a extender AX1500 Mesh Range Extender (E15).

Novinky nabízejí spolehlivé pokrytí a rychlosti Wi-Fi 6 sítě, která se průběžně optimalizuje a nastavuje pomocí umělé intelligence. Produkty poskytují i bezproblémovou konektivitu prostřednictvím technologie mesh, který je vhodným řešením pro domácí použití, ale i do malých kanceláří.

Nové produkty nabízejí kombinovanou dvoupásmovou bezdrátovou rychlost až 1 500 Mb/s s nejnovějšími technologiemi Wi-Fi 6, jako jsou 1024‑QAM, MU-MIMO a OFDMA. Jsou navrženy s vestavěným optimalizátorem Wi-Fi s umělou inteligencí (AI Wi-Fi Optimiser), který se neustále připojuje k nejvhodnějšímu kanálu Wi-Fi, a optimalizátorem provozu s umělou inteligencí (AI Traffic Optimiser), který upřednostňuje nejkritičtější využití internetu, což zajistí stabilní připojení a skvělý zážitek v online prostředí.

Mesh systémy EAGLE PRO AI AX1500 M15-2 a M15-3 (v balení s 2 nebo 3 jednotkami) jsou navrženy pro bezproblémové pokrytí Wi-Fi signálem plochu až 370 m2, respektive 500 m2 (v případě 3 jednotek), s možností rozšíření až na čtyři jednotky. Optimalizátor mesh sítě (AI Mesh Optimiser) mezi jednotkami vytváří silné stabilní připojení a poskyuje uživatelům robustní mesh síť.

Síťový mesh extender EAGLE PRO AI AX1500 (E15) umožňuje uživatelům rozšířit Wi-Fi tam, kde je nejvíc potřeba a využívat tak Wi-Fi nové generace úplně všude. V kombinaci se stávajícím inteligentním routerem R15 EAGLE PRO AI nebo s mesh systémy plně využívá všechny funkce AI a vytváří inteligentní síť mesh Wi-Fi, která se neustále optimalizuje a zlepšuje. Integrovaný gigabitový port zároveň umožňuje prostřednictvím extenderu připojit zařízení kabelem k vaší Wi-Fi.
 
Vestavěný AI Assistant neustále automaticky diagnostikuje síť, monitoruje využívání dat a nabízí doporučení. Tyto informace jsou poté přístupné prostřednictvím aplikace EAGLE PRO AI nebo webového rozhraní.

Podpora WPA3 znamená, že Wi‑Fi je chráněna nejnovější technologií šifrování bezdrátového připojení. Řada EAGLE PRO AI je navíc kompatibilní s hlasovými asistenty Google Assistant a Amazon Alexa, což uživatelům umožňuje snadno a pohodlně využívat správu sítě hlasovými příkazy.  

Zdroj: D-Link

Mohlo by vás zajímat

Reklama