Odolný Bluetooth reproduktor Bose SoundLink Flex s USB-C portem

Flex má dobíjecí lithium-iontovou baterii, která nabízí až 12 hodin přehrávání / Bose
Nový přírůstek do rodiny Bluetooth reproduktorů SoundLink poskytuje kvalitní zvukový projev ve snadno uchopitelném a ultraodolném designu.

Novinka SoundLink Flex je vybavena technologii Bose PositionIQ, která automaticky detekuje orientaci reproduktoru, takže ať už reproduktor stojí na stole, visí nebo leží na zádech, je optimalizován tak, aby poskytoval bohatý a realistický zvuk.

Flex měří 20 cm na šířku, 5,25 cm do hloubky a 9 cm na výšku a váží kolem 0,5 kg, takže bez námahy padne do ruky, dobře se drží. Nabízet se bude ve třech barvách: černá, bílá kouřová nebo kamenná modrá.

Díky krytí IP67 je SoundLink Flex robustní a odolný. Jeho zadní strana z měkkého silikonu a ocelová mřížka s práškovým nástřikem jej chrání před pády a nárazy a jsou odolné vůči korozi a UV záření. Jeho utěsněné akustické komponenty udrží vodu, prach a nečistoty mimo přístroj a neohrozí zvukový výkon.

Dokonce podle výrobce vyplave na hladinu po náhodném pádu do vany, bazénu nebo oceánu. A jeho odolné poutko lze snadno připevnit ke karabině nebo přezce na tašce nebo zavěsit na háček ve sprše nebo na plážovém křesle.

Flex má dobíjecí lithium-iontovou baterii, která nabízí až 12 hodin přehrávání. Novinka využívá nabíjení USB-C s nabíjecím portem umístěným na boku přístroje. Reproduktor SoundLink Flex je již v prodeji, a to za 4 390 Kč.

Zdroj: Bose

 

 

Mohlo by vás zajímat

Reklama