Nové 4K herní monitory MOBIUZ značky BenQ

K rychlé odezvě 1 ms se přidává také podpora FreeSync Premium Pro a technologie VRR / BenQ
BenQ uvedl na trh dvě nové vlajkové lodi řady herních monitorů MOBIUZ. Hlavními vlastnostmi jsou 4K rozlišení, 2.1kanálové reproduktory, dálkové ovládání a integrovaný mikrofon s umělou inteligencí potlačující okolní hluk.

Elegantní bílé provedení ladí s novými herními konzolemi i periferiemi a vytvoří tak ucelenou atmosféru v herním koutku. Monitory v sobě dle informací výrobce ukrývají subwooferem vylepšené 2.1kanálové reproduktory a nově také zabudovaný mikrofon s umělou inteligencí potlačující okolní hluk.

Nové 32, respektive 27palcové, monitory nabízí kvalitu díky 4K UHD rozlišení obrazu dodávaného přes HDMI 2.1 a jsou tak připraveny pro připojení k počítači i konzolím. Maximálních detailů HDR obrazu je dosaženo prostřednictvím BenQ HDRi technologie využívající nenápadně umístěné senzory reagující na okolní osvětlení.

Výsledkem je čistý obraz s vysokým kontrastem, který odhalí i jemné odstíny tmavých oblastí, zatímco zachová detaily v jasných místech. Realistické herní světy jsou vyobrazeny vyváženými sytými barvy typickými pro řadu MOBIUZ.

V rámci přednastavených režimů je k dispozici 20 barevných profilů pro různé herní žánry a preference uživatele, stejně jako funkce Black eQualizer odhalující tajemství temných oblastí ve hře.

K rychlé odezvě 1 ms se přidává také podpora FreeSync Premium Pro a technologie VRR (Variable Refresh Rate) eliminující trhání obrazu v pohybu. Nechybí také sada technologií pro ochranu zraku hráčů BenQ Eye-Care.

Model BenQ EX3210U je již v prodeji, a to za 34 290 Kč. BenQ EX2710U bude k dispozici v průběhu druhého čtvrtletí roku 2022, a to za doporučenou cenu 26 390 Kč.

Zdroj: BenQ

Mohlo by vás zajímat

Reklama