Matebooky Huawei z řady D sází na výkon a výdrž baterie až 9 hodin

Tloušťka MateBooku D 15 je v nejširším bodě pouhých 229 mm / Huawei
Nové MateBooky D 14 a D 15 disponují výkonným procesorem AMD Ryzen, který zaručí plynulý a svižný chod, ať už brouzdáte po internetu, nebo pracujete s náročnějšími aplikacemi.

Obě novinky jsou podle informací výrobce vybaveny širokoúhlým displejem ve Full HD rozlišení, jehož okraje lemuje decentní rámeček, který nenarušuje výhled a dodává notebookům eleganci.

Huawei při vývoji série MateBook D nezapomínal ani na praktickou stránku věci. MateBook se tedy obejde bez připojení do sítě až celých 9 hodin. Když už nakonec šťáva přeci jen dojde, rychle a snadno energii dočerpá díky rychlonabíjecímu adaptéru, který nabije 50 % kapacity už za 30 minut.

Navzdory příznivé ceně nabízí MateBook D 14 a D 15 všechny designové prvky hodné vlajkových notebooků. Tělo je vyrobeno z hliníkové slitiny, čímž je na rozdíl od plastových a kovových konstrukcí podobných modelů ve stejné cenové kategorii o mnoho pevnější, odolnější, a přitom si zachovává svou lehkost.

Navíc je dostatečně kompaktní. Tloušťka MateBooku D 15 je v nejširším bodě pouhých 229 mm, u MateBook D 14 pak dokonce jen 214 mm.

Až do 1. května 2022 je Huawei MateBook D 15 zlevněný z 15 999 Kč na 9 990 Kč, Huawei Matebook D 14 lze potom pořídit za 12 990 Kč, místo obvyklých 19 990 Kč.

Zdroj: Huawei

Mohlo by vás zajímat

Reklama