Nové headsety Arctis Nova Pro nejenom pro hráče

ClearCast mikrofon 2. generace nabízí bidirekcionální charakteristiku, kterou používají týmy Formule 1 / SteelSeries
Nová řada headsetů SteelSeries Arctis Nova je osazena novými Hi-Fi zvukovými měniči a stanovuje vysokou úroveň z hlediska věrného zvuku a čistoty hlasu díky umělé inteligenci.

K dosažení maximálního výkonu Arctis Nova vyvinulo SteelSeries aplikaci Sonar Audio, která vlastní první parametrický ekvalizér pro hráče.

Sonar Audio je navržena tak, aby proměnila jakýkoli headset na herní headset, poskytla neomezené možnosti ovládání zvuku napříč hrami, týmovou komunikací či mikrofonem a umožnila hráčům nastavit frekvenci jednotlivých vstupů a slyšet tak zvuky, na kterých záleží nejvíce.

Spojením těchto dvou prvků, tedy headsetů Arctis Nova Pro a aplikace Sonar Audio, se opět posunuje laťka kvality zvuku a společně definuje nový vysoký standard zvuku headsetů SteelSeries. Výsledkem je ztělesnění nové superschopnosti pro hráče, kteří se mohou spolehnout také na 360° prostorový zvuk, slyšet každý důležitý krok, přebití nebo pohyb nepřítele, a to jen tím, že převezmou kontrolu nad svým headsetem v aplikaci Sonar Audio, resp. pomocí ekvalizéru.

Připojení k více zařízením zároveň a přepnout mezi nimi umožňuje Multi-System Connect. Ať už uživatel hraje na počítači, konzoli PlayStation, Switch nebo mobilních zařízeních, a to bez nutnosti přepojovat kabely.

Vzhledem k faktu, že komunikace je naprosto klíčová při kooperativním hraní, byl kladen důraz na mikrofon. ClearCast mikrofon 2. generace nabízí bidirekcionální charakteristiku, kterou používají týmy Formule 1. Nová generace využívá umělé inteligence, reprodukuje čistý hlas a prostřednictvím aplikace Sonar Audio lze nastavit potlačení okolních rušivých elementů v pozadí, jako je stisk tlačítek na klávesnici nebo hučení počítačových ventilátorů a další.

Dlouhé herní seance zpříjemní systém ComfortMAX, unikátní možnost různého přizpůsobení headsetu jakémukoli tvaru a velikosti hlavy. Univerzálnost reprezentuje výšková stavitelnost, otočné náušníky, flexibilní hlavový pásek, pohyblivé závěsy a prémiová ocelová konstrukce s PVD pokrytím, tedy pokrytím velmi tenkou vrstvou materiálu ve vakuu, které společně zajišťují vysokou odolnost a dlouhou životnost.

Zdroj: SteelSeries

Mohlo by vás zajímat

Reklama