Smartphone GT NEO 3 nabije baterii na 50% kapacitu za pět minut

Inspirací pro design modelu realme GT NEO 3 se staly automobilové závody / realme
Na evropský trh právě přichází zajímavá řada realme GT NEO 3. Zahrnuje modely GT NEO 3 150 W, GT NEO 3 80 W, GT NEO 3T a GT NEO 3T Dragon Ball Z Edition.

GT NEO 3 nabízí prémiové funkce v originálním designu se závodními pruhy, který se podle webu realme inspiroval automobilovými závody.

Přednostmi novinky jsou 150W rychlé nabíjení, výkonný procesor Dimensity 8100 5G a speciální procesor Independent Display. Na českém trhu bude zatím k dostání realme GT NEO 3, a to v konfiguraci 12GB + 256GB se 150W nabíjením za 16 999 Kč.

Inspirací pro design modelu realme GT NEO 3 se staly automobilové závody a skutečný příběh legendárního závodníka Carrolla Shelbyho, který v roce 1965 namaloval na špičkový sportovní vůz pruhy jako symbol své vášně pro rychlost a víru v přepisování historie. realme na počest této velké postavy motoristického sportu přišlo s designem "Legend Racing", který má pruhy na zadní straně telefonů. GT NEO 3 bude k dostání ve třech barevných provedeních: Nitro Blue, Sprint White a Asphalt Black.

Motiv rychlosti se odráží i ve výkonu. realme přichází díky 150W nabíjení Ultradart se zcela průlomovou technologií, která za 5 minut nabije 50 % kapacity baterie telefonu. Díky 38 vrstvám bezpečnostní ochrany a speciálnímu bezpečnostnímu čipu MCU pro nabíjení nabízí zařízení vysokou úroveň zabezpečení a je certifikováno společností TÜV Rheinland jako systém bezpečného rychlonabíjení. realme GT NEO 3 je navíc vybavený baterií s minimálně 80% kapacitou po 1600 kompletních cyklech nabíjení a vybíjení, což je dvakrát více, než je běžný standard mezi mobilními telefony.

GT NEO 3 je první chytrý telefon v Evropě s mobilní platformou Dimensity 8100 vyrobenou 5nm procesem TSMC. Disponuje čtyřmi jádry CortexA78 pracujícími na frekvenci 2,85 GHz a čtyřmi jádry CortexA55 pracujícími na frekvenci 2,0 GHz, která dokáží zajistit vyšší efektivitu procesoru a dosáhnout stabilní frekvence 90 snímků za sekundu.

Pokud jde o podrobnosti týkající se displeje, zařízení bude vybaveno 6,7palcovým panelem AMOLED s rozlišením Full HD+.

Obrazovka má vysokou obnovovací frekvenci 120 Hz a certifikaci HDR 10+. GT NEO 3 má poměr obrazovky k tělu 94,2 % a rámeček má minimalistické rozměry: 1,48 (boční)/1,84 (horní)/2,37 (spodní). 

GT NEO 3 je dále vybaven sestavou tří fotoaparátů. Hlavní využívá snímač Sony IMX 766 s rozlišením 50 Mpix. Vedle něj má telefon ultraširokoúhlý objektiv s rozlišením 8 Mpix a makroobjektiv s rozlišením 2 Mpix.

Zdroj: realme

Mohlo by vás zajímat

Reklama